با رلم دو ساله و ۲ ماه اینا دوستیم بصورت مجازی
۱ بار همو دیدیم و پدر مادرم متوجه شدن و فهمیدن ولی از قبلش پدر و مادر اون در جریان بودن و خاستگاری کردن ازم و پدرش با پدرم حرف زدن
یه چند ماهی هستش که همش وقتی من جایی میرم مهمونی بیرون و وقتی میام چت مکنیم همش میگه برو لا پسرا و برو بخند باهاشون استکر خنده مزاره منم لج میکنم یه چند بار همچین حرفی زده و تکرار شده و هر کار کردم همینه ولی اگه قهر کنم و برم فرداش دستاش تیغ میزنه و اخرش میندازن تقصیر من که اینجو کردمو رفتم از پیشش خوب نبودم باهاش فلان سری قبل همین حرف زد که با برم لا پسرا و اینجور چیزا من به مادرش پیام دادم و گفتم همچیو
واونمگفت شاید عصبی بوده
این سری که گفت برو لا پسرا واقن دیگه نتونسم جلو خودم بگیرم چون امروز پیش فامیل بودم و واقن پسر نداریمتو فامیل و همه بچه هستن
روضه هم رفتم بهش گفتم دوباره این حرف زد و به پدرش یه ۲۰ دقه پیش پیام داد و گفتم که پسرتون اینجور حرف میزنه باهام و اگه تکرار بشه من همچی تموم میکنم گفتم شما بدونید که دفعه بعدی کاری کرد با خدش مقصر من ندونید و زنگ زدم مثل اینکه خواب بوده دیگه نتونسم بزارم فردا که بهش زنگ بزنم
اینکه خود پسره پیام داد و گفت پدر مادرم میگن که چه دلیل داره زنگ زده و رابطه شما به ما مربوط نی!از این حرفش خیلی بدم اومد چون که هر سری رل من تیغ میزد مامانش پیام میداد و میگفت خوب باشيد
بگید چیکار کنم