2777
2789

نمیدونم ولی اینو دارم

https://s8.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۳۰۴۱۳_۰۰۵۸۰۰_gallery_0q1.jpg

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه عزیز دل، اگر حقیقت رو میخوای هیچ واقعیتی نداره 

ساعت رند و هماهنگ و امثال این چرندیات خرافات هستن 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان 
نه عزیز دل، اگر حقیقت رو میخوای هیچ واقعیتی نداره  ساعت رند و هماهنگ و امثال این چرندیات ...

اخه پس چرا یه مدت به طرز عجیبی باید ساعت و عدد رند ببینم ولی یه مدت طولانی هم باشه که نبینم گوشی که همش دستم هست پس چرا یه مدت فقط این اتفاق میفته

اخه پس چرا یه مدت به طرز عجیبی باید ساعت و عدد رند ببینم ولی یه مدت طولانی هم باشه که نبینم گوشی که ...

عزیز دل، ساعت ساعته !!

ساعت ۱۱:۱۱ با ۱۲:۵۴ تنها فرقی که دارن از نظر زمانی هست و دیگه هیچی !!

الان شما برو عقربه ساعت شمار و دقیقه شمار ساعت خودت رو روی همدیگه بذار تا به قول خودتون رند بشه.

خب که چی؟ الان چون رند بود مثلا چی شد؟ 

هر روز چند بار این اتفاق میفته، پس بعید هم نیست که شما این اتفاق رو ببینی. 

این باور های اشتباه و الکی رو کنار بذار عزیز دل 

تا که در گستره عالم خاک، پارسی پابرجاست، نام فردوسی هست، تا که آواز و موسیقی ایران زنده است، نام زیبای تو آراسته‌اش خواهد ساخت. تا غروب رمضان هست و امید سحر، ربنای تو و مرغ سحرت نیز به‌جاست -- به یاد خسرو آواز ایران، استاد محمدرضا شجریان