2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گریه نکن بروید حمام تا خنک شوید و اسپیلت را روی گزینه فن بگذارید با تشکر 

اووو مگه بابام میذاره الان فروردیییین کولررررر؟ ما تو مرداد ماه باید هزارتا مجوز بگیریم تا بابام اجازه بده یکی دو ساعت روشن کنیم البته کولر آبی مشکلی نداره ولی اسپیلت خط قرمز بابامه🤣

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند                                                                    
ما دیگر در حد زیر پتو نیست اما نسیم خنکی میوزد  وگرنه روزهایش به اندازه بوشهر و عسلویه گرم است ...

من کازرون  را  دوست  دارم   زن برادرمان  را از آنجا گرفته ایم   

من کازرون  را  دوست  دارم   زن برادرمان  را از آنجا گرفته ایم  

وای چقد خوب که زن برادرتان همشهری ماست 

خوشحال و خورسنیدم که یه مشت آدم علاف و بیکار دور هم جمع شده ایم 

امان  از دست  پدرت  و پدرم🤣🤣🤣🤣

🤣🤣

میتوان با پنجه های خشک ...                                             پرده را یک سو کشید و دید ...                                              در میان کوچه باران تندی می بارد ...  کودکی با بادبادکی رنگی .‌. ایستاده زیر یک طاقی ...  گاری فرسوده ای میدان خالی را ....       با شتابی پرهیاهو ترک میگوید....                                   آری... میتوان بر جای ماند