2789
خب بدونم ک بد نیست. من متاهلم باید بدونم . 

وقتی متاهلی خب باید بدونی دیگه 🤔

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😁😁😁😁😐😐😐😐 والا بوخودا

انگشت در حلق کردم و تمام خرافاتی را که به نام اعتقادات به خوردم داده بودند بالا اوردم، چیزی در من زنده شد به نام "انسانیت"... 

ببین خواهر مردی که متعهد باشه اهل خانواده و ابرو باشه با همون زن معمولی که اون ی هم بلد نیست سفید و آنچنانی هم نیست کنار می یاد زندگی می‌کنه و قانع هست مردی که ذاتش خراب باشه شما هر چی جلوش بذاری سیر نمیشه دعا کن همسرت چشم پاک باشه زن محور نباشه وگرنه شما هر کار کنی دلش یه چیز جدید میخواد متاسفانه 

سعی کن برای حس خوب خودت زندگی کنی هنر یاد بگیر تا حرفی برای گفتن داشته باشی زیبا لباس بپوش آرایش کن برای حس خوب خودت ورزش کن برای سلامتی خودت با همسرت کار نداشته باش وقتی اعتماد به نفست بالا رفت همسرت هم بهت جذب میشه

خیلی پرو عه

پس خیلی پی گیرش نباش موبایلش رو چک نکن خیلی دنبالش نرو اگر میخوای زندگی کنی هر چی در مورد خودش و افکارش ندونی راحت تری سعی کن برای خودت زندگی کنی خیلی نظرش رو هم نپرس

ببین خواهر مردی که متعهد باشه اهل خانواده و ابرو باشه با همون زن معمولی که اون ی هم بلد نیست سفید و ...

آخه همش میگه  وقتی ک میرم  بیرون یه دختر گفت افتادی روم. دکتر داشت لوند بازی درمی‌آورد ،فلانی همش نگاهم میکرد،فلانی بخاطر من اومد و......

آخه همش میگه  وقتی ک میرم  بیرون یه دختر گفت افتادی روم. دکتر داشت لوند بازی درمی‌آورد ،فل ...

بین بهش محل نده یا بگو پیش من از این حرفها نزن ناراحت میشم من خیلی حساسم همسرم می‌دونه ناراحت میشم البته خودش هم اینطوری نیست ولی کلا از زنها پیشم تعریف نمیکنه ببین بعضی مردها اخلاقشون اینطوریه نمیتونی کاریش کنی اگر میخوای زندگی کنی اعصابت آروم باشه بهش محل نده این بهترین راهه