الناز۶۹۷۱۲ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 2598 عنوان جگر مرغ خیلی بده؟؟ 263 بازدید | 19 پست تو فریزر جگر مرغ دارم بریزم دور یا باشه بعدا باهاش خوراک درست کنم ؟ 1402/01/23 | 23:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negahhh1232 عضویت: 1400/11/17 تعداد پست: 3740 بریز دور خیلی بده شبهایی در زندگیام بود که خیال میکردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد، اما صبح شد..
رقص_باله2 عضویت: 1401/05/26 تعداد پست: 4837 مادوسه ماه ی بارمیخوریم.زیادش خوب نیس امضامزیرسرت ی کم ذغال ونمک ونون خشک بزارتومشمای فریزر بزارتابالشت بخاب.دیگ کابوس نمیبینی.کابوسای وحشتناک جن وچیزای ترسناک منظورمه،این تجربه ی منه،شباساعت۳شب ازخواب میپریدم،چون توخواب میدیدم یکی باصورت وحشتناک دنبالمه یا یکی بااره برقی میبُرّه بدنمو،یاتوتاریکی جن دنبالم بود،ایناروگذاشتم زیرسرم و دیگ ندیدم.خانومایی ک زیر۲۰سالید ومجرد،براتون میخام نصیحت کنم.نزارید حسرت چیزای کوچیک ب دلتون بمونه.من مجرد ک بودم نمیزاشتن آرایش کنم.الان همسرم کاری نداره بهم ولی هرچه قدر هم آرایش میکنم بازم حسرت هست برام.انگار ک هیچ لذتی نداره،همه چی ب وقتش قشنگه.کافی شاپ برید بادوستاتون.بازار برید بادوستاتون.برید کتابخونه باهمدیگ خوب باشید.تنهایی برید گردش.عصری دلت گرفت برو پارک منتظرنمون ک یکی بیاد ببرت.برادل خودت،بروکاشت ناخن،مثلا وقتی پریودی.اگ غسل باکاشت روقبول نداری.برو دوتا موی مدل شاخ سوسکیتو رنگ کن.میبینی؟اینابرای من حسرته.خییییلی چیزای کوچیک هست.شاید براهمتون بی ارزش باشه اما برامن باارزشه.چون منع شدم.مادربزرگم منعم میکرد.نزارید حسرت چیزای کوچیک تودلتون بمونه.
خانم_معلم_اینده_تویی عضویت: 1401/03/29 تعداد پست: 1601 خیلیا دوست دارن ومیگن خوشمزه ست ولی من نچشیده ازش متنفرم کلا از هرچیزی مربوط به مرغ بدم میاد الهی هر آنچه که خیر است ومانمیدانیم✨🌱
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 36604 تو فریزر مونده خوب نیس.جیکر گوسفند گذاشتم فریزر بد شده بود آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
گلبرگمقرمز عضویت: 1401/11/03 تعداد پست: 5194 ولا ولا من پولدار نیستم ولی نمیتونم جیگر مرغ بخورم بهم نمیسازه😁 بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
golta_dokhtbihamta عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 8278 یکم بپز بزار تو ظرف کنار جوب سگ و گربه های گرسنه زیادن