2777
2789
عنوان

درمان شقاق

553 بازدید | 11 پست

دوستان من شقاق مقعد گرفتم موقع دفه میسوزه اما سوزشش زیاد نیست قبلش هم چون خارش داخلی و حسایت داشتم دکتر بهم پماد همرکس داد چون با اپلیکاتور اذییت میشدم با انگشت میزدم یه سری حواسم نبود ناخونم مقداری تیز بود یکم برید و شقاق به وجود اومد الان چه پمادی برای شقاق خوبه؟لطفا از تجربیاتتون بگید نمیخوام شقاق مزمن بشه میخوام سریع رفع بشه 

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ب منم بگید 🥺😭

پماد هموروئید بزن ، ناخنتو کوتاه کن خب بعد تا بند انگشت اشاره رو پماد بزن بعد فرو کن داخل مقعد ، و با آب سرد خودتو بشور زود خوب میشی ،

سعی کن اگه یبوست داری اونو اول برطرف کنی 

من با خوردن آب جوش خوب شدم ..

پماد هموروئید بزن ، ناخنتو کوتاه کن خب بعد تا بند انگشت اشاره رو پماد بزن بعد فرو کن داخل مقعد ، و ب ...

همین ابتدای مقعد خراش برداشته و میسوزه وگرنه داخلش موردی نداره که بخوام یک بند انگشت پماد و ببرم داخل

پماد هموروئید بزن ، ناخنتو کوتاه کن خب بعد تا بند انگشت اشاره رو پماد بزن بعد فرو کن داخل مقعد ، و ب ...

من چندساله درگیرشم همه کار کردم عملم کردم اما بازم برگشت🥺😭😭

میشه واسه خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی😔