2821
2789
عنوان

مدارس مسیحی

506 بازدید | 12 پست

مسیحی هایی ک‌تو ایران زندگی میکنند کجا درس می‌خوانند مدارس اختصاصی دارن‌اخه مقاله خوندم تو مدارس عادی خیلی محدود امکان ثبت نام

یجوری‌فراموشت‌میکنم‌ک‌آلزایمز‌بگه‌پشماممم😐

بله مدارس مخصوص دارن  برا اهل سنتم هست برا یهودی هام هستش

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بله بیشتر نزدیک محل سکونت اقلیتها مدرسه خودشونو دارن

چ جالب بیشتر مسیحی ها کجا سکون میکنند؟ قوانینشون با ما فرق داره تدریس درساشون؟

طرفای ارومیه اینا هس؟

بله اونجا انگا ر مسیحی زیاده هر استان داشته باشه محله های مسیحی هستش دیگه کلیمیان ایرانی بزنی میاره مدارسشونو 

گویند علی میزده صد وصله به کفشش. ای کاش دل خسته ما کفش علی بود✨در ره لیلی که خطر هاست در آن... شرط اول قدم آن است که مجنون باشی🌾✨.                شهید یوسف الهی مثل برادر منه همون قدر باعث آرامش من🕊️❤️
چ جالب بیشتر مسیحی ها کجا سکون میکنند؟ قوانینشون با ما فرق داره تدریس درساشون؟

خب عقاید خودشون تدریس میشه فیزیک و ریاضی که همینه فقط دین و زندگی ندارن واسه خودشون و دارن  

بله اونجا انگا ر مسیحی زیاده هر استان داشته باشه محله های مسیحی هستش دیگه کلیمیان ایرانی بزنی میاره ...

درسته حتما تحقیق میکنم خیلی دوسداشتم راجبشون بدونم درساشون تدریسشون قوانین 

خب عقاید خودشون تدریس میشه فیزیک و ریاضی که همینه فقط دین و زندگی ندارن واسه خودشون و دارن   &n ...

😂😂

ن ک آموزش ایران سطح صفر بعد بیست سال با پیشرفت تکنولوژی همون درس بود همون فرمول بوده خواسم بدونم واسه اونا

😂😂 ن ک آموزش ایران سطح صفر بعد بیست سال با پیشرفت تکنولوژی همون درس بود همون فرمول بوده خواسم بدو ...

اموزش ایران یکم کهنه هست ولی خب تو این زمینه خوبه که به ادیان دیگه احترام میزارن و امکانات فراهمه والا سطح شیمی ایران خیلی بالاتر از ترکیه و اینهاست یکم باید بهتر بشه 

اموزش ایران یکم کهنه هست ولی خب تو این زمینه خوبه که به ادیان دیگه احترام میزارن و امکانات فراهمه وا ...

مثلا فارسی ما با پدرمادرمون بچه هامون یکی این چیزی ک گفتیم سرچ کردم چیزی نبود

مثلا فارسی ما با پدرمادرمون بچه هامون یکی این چیزی ک گفتیم سرچ کردم چیزی نبود

مستیقم درباره مدارس اطلاعات نیست درباره یهودیان ایرانی بخونید باید بنویسید مدارس کلیمیان ایران