2777
2789
عنوان

کیا با کیت تخمک گذاری باردار شدن؟

397 بازدید | 11 پست

من 4 ماه اقدام کردم اما نشد این ماه از کیت تخمک گذاری استفاده کردم روز 17 پریودم دو خط پررنگ شد یعنی وقتی که اصلا فکرشم نمیکردم تخمک. گذاری باشه و اقدام کردم الان همش استرس دارم ک میشه یا ن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا کی باید ازش استفاده کنی تا بفهمی تخمک ازاد شده؟ منم از این به بعد میخوام استفاده کنم بل  ...

من دوره ام 29 روزه اس از روز  11 پریود هر روز سر ساعت 11 صبح استفاده کردم روز 16 ی خط خیلی کمرنگ افتاد و روز 17 کاملا دوتا خط پررنگ شد و این یعنی باید اقدام کرد تخمک 24 الی36 ساعت بعدش ازاد میشه

نه بابا نزدیک ۴ ساله  .دوستم گفت با کیت بزن حتما میشی نمی دونم دیگه

انشاالله این ماه با کیت جواب بگیری... من همیشه فک میکرذم تخمک. گذاریم روز 14 اما با کیت مشخص شد روز 17

وقتی دو خط داشته باشه کی باید رابطه داشته باشی؟

24تا36ساعت بعد دوخط شدن باید اقدام کنی

الهی ... نگاهی... 🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم، می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم، می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 🌹🚼🙏
2790
2778
2791
2779
2792