2777
2789
عنوان

اولین روز کاری

320 بازدید | 6 پست

سلام خانما خوبین؟؟

میشه نظر واقعیتونو بگید ممنون میشم

من ۴ روزه رفتم سر یه کاری

کارش مونتاژ محصولات چرمیه

اولین روزی که رفتم خیلی ذوق داشتم یه خانمی بود یک ساعت و نیم بهم چندتا چیز یاد داد.

روزای بعدی که رفتم رفتار اون خانم با من از نظر من درست و مودبانه نیست.

به محیطش اصلا عادت نکردم هنوز

از این خانم خیلی انرژی منفی میگیرم. از اون دسته ای هستن که همش میخواد دستور بده میگه اینکارو کن اونکارو کن یا مثلا میگه چرا اینو اشتباه زدی با حالت بی احترامی. درحالیکه خب من بلد نبودم و توقع داشتم اولین باره این اشتباهو کردم با برخورد مناسبی بهم بگه نه اینکه با لحنش حس بدی بهم بده.

یا من هنوز چندروز نمیشه که رفتم خیلی طبیعیه که با محیط و هیچی اشنایی ندارم و بلد نیستم. رفتار این خانم یجوریه که یعنی باید بلد باشی

رفتارش واقعا یجورایی ناراحتم میکنه.

فقط بخاطر نوع برخورد این خانم همش انگار استرس دارم

چیکار کنم بنظرتون؟ اهمیت بدم به این مسئله یا طبیعیه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرجا خانم ها باشند، میخواند رییس بازی، در بیارند منم حسابدارم چند ماهه زفتم یجا هفت هشت تا دختر هستند بی، ادبند میخوام بیام بیرون من محیط، های مردانه کار کردم بهتر بود

همیشه وارد شدن ب حوزه کاری سخته

چون ن تجربه داری ن کسی میشناسدت

برا همین اول ها مجبوری کوتاه بیای ک توی مشاغل جا باز کنی

بعدتر ک راه افتادی، سابقه پیدا کردی، جاهای دیگه بهتر قبولت میکنن ، میتونی ولش کنی

اما اگر خیلی اذیتی ولش کن

توصیه میکنم ب راحتی جا نزنی ، پولش هم مهمه ک چقده 

خندیدن یک نیایش است   لبخند گاه گاهت صبح ستاره باران ⭐لبخند تو را چند صباحی است ندیدم، یک بار دگر خانه ات آباد بگو سیب 🍏 بیهوده ترین روزها روزی است که در آن نخندیده باشیم 🖐