2821
2789
عنوان

خسته ام

132 بازدید | 20 پست

بچه ها بعد عید اصلا حوصله ندارم برم سرکار همه اش خسته ام ناراحتم کسی هست مثل من باشه ...

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چای اتیشی دم کردم بخور خستگیت بره

زندون خود مغزته کار بر نمیاد از مغز لِه...     #من از دیوانه ها دیدم هزاران عاقل مرده،من از عاقل ولی دیدم سری کامل عقده،من از کرم به پروانه شدن زور شدم،همه از مال من خوردن من از مال خودم دور شدم،من چه ساده بودم اما پر منظور شدم......  
چای اتیشی دم کردم بخور خستگیت بره

نوش جان گلم

من اضطرابی ندارم برای ادامه زندگی چون من قوی هستم و همه تلاشم را می کنم تا به خواسته هام برسم .خدایا سپاسگزارم
من داغونمممم حالم بده دیوونه شدم خدایااا😭😭

واقعا علتش چیه

حجامت کن..بهار فصل جوشش خون هس و رسوبات سمی به سطح خون میان و بخارات سمیش باعث حس رخوت و سستی میشه

کم خونی دارم عزیزم

واقعا علتش چیه

خودمم نمیدونم 

افسردگی دارم بنظرم هیچی حالمو خوب نمیکنههه 

فقط یه تایم کوچیک خوشحالم 

داغونم😔😔

تماشای غریبه شدن کسی ک زمانی عزیزترینت بوده زیادی غم انگیزه ):

خودمم نمیدونم  افسردگی دارم بنظرم هیچی حالمو خوب نمیکنههه  فقط یه تایم کوچیک خوشحالم&nbs ...

خیلی بده انگار هیچ شادی وجود نداره

باید ببینی ریشه ناراحتی ت چیه 

تو اقدامم باردار نمیشم

2824
2823
2791
2779
2792