خانما این قسمت به اصطلاح مطبخ خونه ای که موقتا اجاره کردیم رو اعصابمه ، پرده هم نمیتونم بزنم چون هم نزدیک گازه روغن میپاشه همم اینکه هفت ماه اینا بیشتر اینجا نمیمونم
هیچی .. نمیتونی حذفش کنی از خونه ک.. سعی کن باهاش کنار بیای
ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊
اپلود نمیشه متاسفانه ،بنظرتون شیشه مات کن بزنم بعدا راحت میتونبم جدا کنیم ؟
من عکس میخوام😫
🌺برای سلامتی وظهور آقا امام زمان عج صلوات🌺خدایا از اون شادیا که ناخودآگاه آدمو به سجده میندازه به همهمون بده. 😊💚 صد سال دیگه من،تو،او.... هیچ کدوم نیستیم،باورت میشه؟....کاش مهربون باشیم💔❤چقدر قشنگه این دعا که میگه:وَلا تُعَنِّنی بِطَلَبِ ما لَم تُقَدَّرلی فیهِ رِزقاً[خدای خوبم در جستجویی انچه برایم مقدر نکرده ای، خسته ام نکن]🙌💙🙏استادی میگفت:اگر تو کسی را ملاقات کنی و قلبت بکوبد، دستانت بلرزد و زانویت سست شود، این عشق نیست! وقتی تو محبوبت را میبینی آرام میشوی. نه دلهرهای، نه تلاطمی...💗💓💚😊