2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بیخیال تورو خدا من ی ساله نیمه خنوز قیافه هاشونم ندیدم😐

ما نزدیک هفت ساله این آپارتمانیم.. هشت واحدیم تو این طبقه فقط قیافه دو سه واحدو میشناسم .. اسمشونو که اصلا نمیدونم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بیکاری اگه یه وقت آبی چیزی خواستن بهشون بده 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

ما نزدیک هفت ساله این آپارتمانیم.. هشت واحدیم تو این طبقه فقط قیافه دو سه واحدو میشناسم .. اسمشونو ک ...

منم بخدا فک نمیکردم کسی باشه همچین کاری بکنه😐من تازه ی وقتا ام خوابم در میزنن اصن بازم نمیکنم درو ببینم کیه چون شهر غریبمو شوهرم سر کارو کلید داره منم هرکی در بزنه باز نمیکنم چون تنهام 😑

یک قاتل درپی کشتن من است،گاهی او را در آینه میبینم:

اره حتما برو یه شکلاتی چیزی احوااپرسی کن ان شاءالله خوب باشن روزهای خوبی بگذرونین،، مهربونیت قشنگه 

اگه روزی دختر دار شدم اسمشو میزارم لیا ،،یعنی مبارک ،خجسته ،یعنی من با خدا هستم ،☺️. ده ساله قسمتم نشده البته بابتش ناراحت نیستم غصه هم نمیخورم هرگز ،چون خدا اینو واسم خواسته منم راضیم به رضای پروردگارم الله

من برای همسایمون یه ظرف کیک قنادی بردم بیچاره کپ کرد   اخه مااینجا همه طایفه ای میشینیم و با غریبه دم خور نمیشیم

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

ما خونمون دو طبقه ای هست هست حیاط مشترک اولین بار ک امدیم همسایه امد سلام و احوال پرسی چون مامانم تنها بود نهارم آورده بوده الان با اینکه رفتن رفت و آمد داریم همسایه بعدی ک امد ن نرفتیم فقط اگر اتفاقی تو حیاط همو میدیم حرف میزدیم این همسایه ای ک الان جدیدتر (سومین همسایه هستن)امدن مامانم براشون چایی برد و خوش آمد گفت بستگی داره