2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حل ریاضیات و تطبیق اون با زندگی روزمره واقعا میگم 

مثلا اینکه فکر می‌کنم و قوانین فیزیک و ریاضی رو حتی تو صحبت کردن آدما کشف میکنم اعصابم آروم میشه کیف میکنم

یا تو تنهایی برای خودم وقت میذارم و مشکلاتم رو به خودم توضیح میدم و واسشون راه حل پیدامیکنم 

یا مستند تماشا میکنم یا بیوگرافی میخونم 

گاهی شبها تو خواب و خیال فکر می‌کنم و کیف میکنم یا سعی میکنم رویای شفاف ببینم

تازگیا یعنی این سه سال اخیر رو کاملا تنها موندم و احساسات برام که قبلا بی معنی بودن معنای مهمی پیدا کردن و دارم احساساتم رو به صورت منطقی کشف میکنم و تقویتشون میکنم 

شاید برات عجیب باشم ولی من اینطوریم واقعا!

حل ریاضیات و تطبیق اون با زندگی روزمره واقعا میگم مثلا اینکه فکر می‌کنم و قوانین فیزیک و ریاضی رو حت ...

میشه یکمی بیشتر درباره اینکه قوانین فیزیک و ریاضی رو تو حرف های ادما پیدا میکنی برام توضیح بدی؟ 

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 
میشه یکمی بیشتر درباره اینکه قوانین فیزیک و ریاضی رو تو حرف های ادما پیدا میکنی برام توضیح بدی؟

راستش سخته بیشتر باید درک کرد مثلا ساده ترینش رو بگم که همه میدونن هر عملی عکس‌العملی داره اگه حرف بد بزنی مسلما حرف بد میشنوی مگر اینکه طرف انسان بزرگواری باشه 

بقیه قوانین هم اینطوریه مثلا انرژی پتانسیل وقتی صبر میکنی انرژی درونی بیشتر  و بیشتر میشه و میتونی این انرژی رو وقتی به جنبشی تبدیل میشه نگهش داری رو کارهای مهم خرجش کنی و غوغا کنی ولی بعضیا همون لحظه انرژیشون رو رو کارهای چرت پرت تخلیه میکنن مثلا بد و بیراه میگن ویا عجله میکنن و کار رو خراب میکنن و...

یا وقتی طرف یه ضربه بهت وارد میکنه مثلا زخم زبان تو میتونی اون نیروی قوی که باعث بهم ریختن وجودت میشه رو یا به خودت وارد کنی که تخریب بشی یا به طرف وارد کنی تخریبش کنی یا باهاش کارهای سازنده و مفید انجام بدی 

کلا درباره این افکارم با کسی صحبت نمیکنم😅 ولی واقعا لذت بخشه فکر کردن بهش

راستش سخته بیشتر باید درک کرد مثلا ساده ترینش رو بگم که همه میدونن هر عملی عکس‌العملی داره اگه حرف ب ...

اها اره بیشتر شبیه به فلسفه میمونه چون فلسفه و ریاضی بهم شبیه ان 

ای آرزوی گم گشته مهمان که هستی؟... 
اها اره بیشتر شبیه به فلسفه میمونه چون فلسفه و ریاضی بهم شبیه ان

آره نمیدونم شاید. من فلسفه نمیخونم ولی دوستش دارم و برخلاف اینکه میگن ذهنو بهم میریزه دیوانه میکنه برا من برعکس ذهنم رو سازمان میده اینکارا