2777
2789
یاسمین جون این دارو همونجور که حتما میدونی برای کم کاری تیروئیده ..من خودم الان حدود 11,12 ساله که میخورم ..خود کم کاری نیروئید برای ناباروی یه مشکل به حساب میاد که روی تخمک گذاری تاثیر میذاره ولی با مصرف این قرص به مقداری که متخصص غدد برات تاییین کنه هیچ اثر بدی نداره که خیلی هم خوبه....من خودم تو بارداری هم اینو میخوردم و خداروشکر این مشکل به پسرم انتقال پیدا نکرد...حتما با دکتر غددت تماس بگیر . ازشون مشورت بگیر

یاسمین جون اگر این قرص رو میخوری به هیچ عنوان قطعش نکن و ادامه بده به خوردنش همونطور که نرگش خانوم گفت... کم کاری تیروئید و توجه نکردن بهش خودش یکی از دلایل سقط جنین میتونه باشه البته خدای نکرده.... هیچچچچچچ مشکلی هم ایجاد نمیکنه خیالت راحت باشه.... البته اگر به امید خدا باردار شدی حتما باید بادکترت در تماس باشی چون دوزش رو باید ببری بالا تو دوران بارداریت..... موفق باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلاممممممممممممممممم واقعا دوستانه به همتون پیشنهاد می کنم خیلی قشنگ و عالی هستن یکیشو خرید زدم دقیقا عین عکسشه خیلی مدل داره نمیدونی کدومو انتخاب کنی ساعتهایی به این قشنگی ندیده بودم
www.iranclock.ir

IranClock.ir
2790
2778
2791
2779
2792