2789
عنوان

ولخرجی

133 بازدید | 9 پست

دوستان خم شوه م هم خانوادش خیلی ولخرج و اینان نه اینکه پول دار باشند ولی چیزی که هست رو قناعت میکنن..مثلا مادرشوهر و خواهرشوهر غذا که می‌پزند برا ۵ نفر اندازه شاید ۱۵نفر درست کنن من نمیگم خسیسم ولی به اندازم چون فکر فردام هم هستم بعد اونا منو خسیس میدونن ناراحت میشم آخه اگه یه روز نداشته باشم اونا بهم میدن..چرا اینجوری بنظرتون درستش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كم كم عادت ميكنن به روشهاي زندگی شما چون زن و شوهر تاثیر میگیرین از رفتار و اخلاق هم شوهر من هم خیلی ولخرج بود یعنی راضی نمیشدم بفرستمش مغازه میگفتم نیم کیلو سبزی خوردن بخر کل سبزی فروشی و جمع میکرد میاورد اینقدر غر زدم تا درست شد البته بعد چندین سال خلاصه که بعد از چندسال اگر ببینه خونه زندگی نداره در نهایت مقصر شما رو میدونه که حتما زن زندگی نبودین که اینطور شده هیچ به گذشتش و ولخرجیهاش نگاهی نمیندازه ببینه چه بلایی سر خودش اورده

حالا شما چیکار دارید به مادر شوهر خواهرشوهر ت که چقدر غذا می‌پزند..شما سرتون تو کار خودتون باشه عزیزم

تمام ترسم از اینست که تو یک شب بخواهی به خوابم بیایی و من از شوق دیدار تو بیدار نشسته باشم