2777
2789
عنوان

خانوما بیایید 🥺

170 بازدید | 25 پست

من سیزده روز قبل موعدم رفتم لیزر موهای زائد  کل بدن 

بیکینی و خط باسنمم زدم 

اون موقه تازه دو هفته بوده که بارداری بودم 

یعنی هفته دوم بارداریم بوده من بیبی زدم ولی هیچی نبود 

سیزده روز بعد روز موعدم بتام مثبت شد و باردار بودم 

الان نگرانم اشعه اون لیزر به جنین آسیب زده باشه 

احتمالش هست؟

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ن جنین اون موقعه حتی قلبم نداشته هیچ مشکلی پیش نمیاد 

۳ماه اول بارداری اندامهای حیاتی جنین درحال تشکیل هستن 

اتفاقا همین ۳ماه اول روی سلامت جنین خیلی تاثیر داره

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰

عزیزم نگران نباش تا خدا نخواد هیچ مشکلی پیش نمیاد ایشالله که نی نیت سالم و سلامت بدنیا میاد استرس نداشته باش اگه خواستی واسه اینکه خیالت راحت تر بشه یه زنگ به مطب لیزر بزن با منشی حرف بزن

دلم میخواد از درد این دوری بمیرم:))💔    آخر یه شب این گریه ها سوی چشامو میبره ....
۳ماه اول بارداری اندامهای حیاتی جنین درحال تشکیل هستن  اتفاقا همین ۳ماه اول روی سلامت جنین خیل ...

عزیزم این حرف من نیست حرف دکترمتخصص زنانمه 

سر بارداری دخترم عفونت شدید داشتم و نمیدونستم باردارم ۱۲ تا امپول و کلی انتی بیوتیک استفاده کردم بعدش متوجه شدم باردارم از دکتر متخصص پرسیدم گفت نگران نباش وقتی جنین حتی قلبم ندارهه هیچ دارویی روش اثر نمیزارهه ماشاالله الان دوسالشه وسلامت

من نمیدونستم باردارم خب  بعد من فک میکردم چون بیبی منفیه پس باید برم مشکلی نیست

نه بابا چیزی نیست نگران نباش اصلا هفته دوم انگار همون تشکیل و لقاح دیگه گلم اصلا جنینی هنوز نیست که تا به مرحله لانه گزینی برسه دیگه...والا...گلم...دیگه...

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
عزیزم این حرف من نیست حرف دکترمتخصص زنانمه  سر بارداری دخترم عفونت شدید داشتم و نمیدونستم بارد ...

خداروشکر که سالمه؛خداحفظش کنه

والا استاد فیزیولوژیمون گفت؛خودش دکترای ژنتیک داره

گفت که ۳ماه اول بارداری چون اندام های حیاتی جنین تشکیل میشن خیلی مهمه و برای همین میگن مثلا موهاتونو رنگ نزنید؛دندوناتونو درست نکنید؛دارو نخورید و...

یکی تو بيست دو سالگى ازدواج ميكنه و ده سال بعد اولين بچه اشو مياره، اون يكى سى و يك سالگى ازدواج ميكنه و سال بعدش بچه مياره. يكى بيست و پنج سالگيش فارغ التحصيل ميشه و چهار سال بعد شغل پيدا ميكنه، اون يكى بيست و نه سالگى فارغ التحصيل ميشه و همون سال شغل پيدا ميكنه. يكى تو سى و پنج سالگى رئيس ميشه و سال بعدش ميميره، اون يكى تو پنجاه سالگى رئيس ميشه و نود سال عمر ميكنه. "تو نه از بقيه جلوترى نه عقب تر" "تو دارى تو زمان خودت زندگى ميكنى" پس آروم باش ، به خدا توكل كن و از زنذگيت لذت ببر و خودتو با احدى مقايسه نكن🥰