2777
2789
عنوان

پوست شیر🌝

521 بازدید | 37 پست

دوستان عزیز خواهران گرامی ی فیلم سریالی میبینین هی نیاین هشتصد تا تاپیک نزنین هی منصور چرافلان کرد هی اون چرااینجور کرد نصف تاپیکا هفته ای یبار میشه پوست شیر😐😐😐بابا گندشو دراوردین بسه دیگ چ دلیلی داره اصن بیاین اینجا ازیه سریال مضخرف هی حرف بزنین اخه😐😐😐نکنین ازاین خز کاریا خدایی

🦦

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وقتی یه موضوعی ترند میشه، طبیعی راجبش حرف بزنن

کار تو زشت تره(:

من همیشه یک صندلی واسم کم بوده، کتم واسم تنگ بوده، کفشام واسم کوچیک بودن، ساعتم خواب میمونده و من ازش جلوتر حرکت میکردم، احساس میکنم تمام دنیا دست به دست هم دادن تا من به حقم نرسم، اینجور که معلومه دنیا قراره همه چیزو احمقانه تموم کنه؛ اما نمیدونه پایان با منه.

ببخشید که کسی از شما بخاطره زدن تایپیکش اجازه نمیگیره . هرکسی هرکاری دوست داره میکنه شما دوست نداری وارد تایپیک نشو

𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔 𝒎𝒂𝒏𝒂𝒈𝒆𝒎𝒆𝒏𝒕 🕶️🍸🏦🩵

اگه واست مضخرفه نیا سایت اینجا سایت تبادل نظره دوستان باهم حرف میزنن و اوقات فراغتشون پر میکنن 

دلیل سرکوفتتون نمیفهمم

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

وا😐خب بیشتر جنبه سرگرمی داره شما دوس نداری وارد نشو برو تاپیکای دیگه😐

روزگارم همه طی شد به تمنای وصال ، وصلتش با دگران بود نمیدانستم:)🚶‍♀️ تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد...🌱 زندگی درد قشنگیست بجز شبهایش ک بدون تو فقط خواب پریشان دارد...:) یک نفر نیست تورا قسمت من گرداند؟؟! کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد🙂