2777
2789
عنوان

بی بی چک یونی تست

350 بازدید | 11 پست

سلام دیروز ی بی بی چک یونی تست زدم امروز یکی هردوتا هاله دارم 

اینجا ی عده گفتن یونی تست ال و بل خوب نیست چقدر درسته منم هر دو رو انداختم اشغال ممکنه بارداری پوچ باشه اخه ۵ ماه پیشم فقط بی بی هام هاله داشت و بارداریم‌ پوچ بود

مبارک انشالله باردار باشی ... واسه من بیبی چک ۵ تومنی بود ۲ماهم بود نمی دونستم کم رنگ هم بود ۳تا زدم من هم شک کردم چرا کم رنگ ولی ربطی نداره عزیزم  اصلا استرس نداشته باش .غذاهای مقوی بخور 

🤪
مبارک انشالله باردار باشی ... واسه من بیبی چک ۵ تومنی بود ۲ماهم بود نمی دونستم کم رنگ هم بود ۳تا زدم ...

سلام‌ 

ممنون روزه میگیرم مشکل داره 

انشاءالله خیر باشه

الان چند ماهی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بسلامتی عزیزم انشاءالله سالم بیاد بغلت دخمله یا پسر؟ جمعه موعدمه

دختره .. بارداری سومم عزیزم بچه هام بزرگن ۱۸ و ۱۵ ساله هستن . کیست داشتم و دکتر گفت یائسگی زود راس داری فکرش رو نمیکردم اصلا باردارباشم وگرنه در سن ۳۷ سالگی دیگه با دوتا بچه بزرگ لب پیری و معرکه گیری 😂😂😂

🤪
دختره .. بارداری سومم عزیزم بچه هام بزرگن ۱۸ و ۱۵ ساله هستن . کیست داشتم و دکتر گفت یائسگی زود راس د ...

منم ۳۵ ساله ام ی پسره ۳ ساله و نیمه دارم 

بخودت امیدوار باش چرا پیری 

پس من چی بگم

منم ۳۵ ساله ام ی پسره ۳ ساله و نیمه دارم  بخودت امیدوار باش چرا پیری  پس من چی بگم

عزیزم انشاالله باردار باشی تو بچه ات کوچیک من احساس میکنم دیگه ازم گذشته کشش ندارم دوباره بچه بزرگ کنم مدرسه و درس و کلاس کنکور و .... حالا خوبه بچه هام بزرگن کمک میکنن ولی از نظر رفت آمدم راحت بودم با شوهرم مسافرت میرفتم و بیرون و گردش بچه هام نمیان باهامون بیرون و مسافرت 😅..حالا دوباره بشور و شیر بده

🤪
بچه بزرگ تر هات یک جنس هستن پیش هم میمونن

دختر و پسرم .دخترم کنکوری پسرم نهم ..آره می مونن مادر شوهرم هم کنارمون .البته پسرم خونه نیست همش پیش مادر شوهرم زیاد نمیاد سمتمون .. ولی وقتی میری م جای میاد پیش خواهرش .همش هم باهمن  خدا رو شکر رابطمون خ به پسرم خیلی حساب میبره از خواهرش 

🤪