2777
2789
عنوان

بارداری

116 بازدید | 16 پست

من از ۱۵ تا ۲۱ اقدام داشتم ۴ بار همین ماه

الان چندروزه دور نافم درد می‌کنه ولی امروز ک تست گذاشتم منفی بود زمان پریودیم هم ۲۸ هستش 

بنظرتون من باردارم ؟ 

همه میگن قیافم تغییر کرده و درد دور ناف ممکنه از بارداری باشه

لطفاً راهنماییم کنین

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ولی الان ب پرپرم چندروز مونده بی بی زدم منفی بود کلی ناراحت شدم🥺

باید یه هفته از موعد پریود بگذره مشخص میشه. منم بارداری اولم هفته سه تا بی بی میزدم و منفی شد خورد تو ذوقم دیگه بیخیالش شدم تا مدتی بعد رفتم آزمایش بتا دادم ۷۰۰ بود دو ساعت بعدش لکه و خونریزی شروع شد و رفتم دکتر کلییییی اذیتم کردن ماماها آخرشم سقط شد شش هفته 

خدا خودت از دلم خبر داری پس الهی آمین❤☹️
ان شالله سالم و سلامت بغلش بگیری منم دعا کن لطفآ 

حتما عزيزم 

حتما دعا ميكنم خدا بهترين صالحترين ترين زيباترين و سالمترين مخلوقش رو بهت عنايت كنه و بهت ببخشه🌺

نااميد نشو فقط ، تو از حالق همه موجودات بخواه، ان شاالله كه انتظارت نذاره و شيرين باشه اين انتظار برات

حتما عزيزم  حتما دعا ميكنم خدا بهترين صالحترين ترين زيباترين و سالمترين مخلوقش رو بهت عنايت كن ...

دورت بگردم ممنونم از دعای قشنگت خدا ازت راضی باشه 

خدا خودت از دلم خبر داری پس الهی آمین❤☹️

من و همسرم سه ساله رابطه کامل داریم و هیچ وقت مایع منی رو تا این ماه داخل واژن نریخته بودیم همیشه با کاندوم مواظب بودیم و سه باری هم اورژانسی خورده بودم اون زمان 

برای همین چون رحمم تا این ماه مایع منی داخلش ریخته نشده میگم شاید گرفته ک دور نافم درد می‌کنه🙈

من و همسرم سه ساله رابطه کامل داریم و هیچ وقت مایع منی رو تا این ماه داخل واژن نریخته بودیم همیشه با ...

من ماه ارل اقدام ١٠ روز عقب انداختم و منفي بود 

اما همين يني اميدو نتيجه يني بدنت امادس و واكنش به مني نشون داده من ماه ٥-٦ گرفت اقدامم

نگران نباش اين عقب انداختناي منفي هم اگر بود بسيار اميدوار باش

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

خیانت دیدم

fa_ramane | 27 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز