الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید
با احترام،درخواست دوستی ممنوع//💍🤍//با عرض معذرت،من حافظه ضعیفی دارم و کاربریا یادم نمیمونه.اگه نشناختمتون عذر میخوام//تمایلی به صحبت های نامربوط تو تاپیک های دیگران ندارم چون باعث ناراحتی استارتر میشه،در صورتی که شعور دارین لطفا رعایت کنین//در کمال بی احترامی،هیچ گونه تمایلی به هم صحبتی با مردای عضو سایت ندارم.نه ریپ بزنین،نه تو تاپیکم بیاین،نه لایک کنین.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اصلا رینگش یادم نمیاد فقط یادمه موقع ثبت نام زده بودم مشکی با تریم قرمز . فک کردم مثلا چی میاد! یه رنگ درس حسابی هم نزده بودن نامردا. این پولا حروم جونشون بشه
موقع دعوت نامه درخواست مانیتور اینا رو دادی و چند مدت بعد تکیمل وجه ماشین اومد ؟
من شهریور ۹۹ ثبت نام کردم اسفند ۱۴۰۰ گرفتم آبان ۱۴۰۱ هم فروختم پولشو گذاشتم رو پول خونه. کارکرد هم نداشت. مانیتور اینا اونموقع نبود کلا ماشین رو هم برا استفاده نخریده بودم برا خوابوندن خریدم