2821
2789

تعادل

کتاب بخونید⁦☂️⁩       اگه من باهاتون بحث کردم بدونین اطلاعاتم در اون زمینه کامله و تا تهش جوابتونو میدم. گفتن نمیدانم نیمی از علم است.وارد هر بحثی ک دانشش رو ندارین نشین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نامزدی ام ازدواجمم سنتیه  خیلی راحتیم با همدیگه  شوخی هم میکنیم   اولایل  یکم خشک برخورد میکردم   خانواده شوهرم بهم میگفتن عروس اخمو  شوهرمم داشت ازم سرد میشد فک میکرد من دوسش ندارم 

در حسرت تپل شدن🥺
من نامزدی ام ازدواجمم سنتیه  خیلی راحتیم با همدیگه  شوخی هم میکنیم   اولایل  ...

آخه امکان نداره ب ازدواج ختم نشه برا همین میگم نمیشه شوخی کرد و صمیمی شد

ینی اگه اطمینان نداشتید ک ازدواج قطعیه چطور رفتار میکردید؟ خیلی نامزدیا بهم میخوره آخه

گرم نمیگرفتم  شاید فقط در حد سلا و احوالپرسی باهاش حرف میزدم.  منو و نامزدمم خیلی باهمدیگر به مشکل برخوردیم ولی  حل کردیم  خیلی جاها تا مرز جدایی پیش رفتیم ولی  تصمیمون برا ازدواج قطعیه  

در حسرت تپل شدن🥺
گرم نمیگرفتم  شاید فقط در حد سلا و احوالپرسی باهاش حرف میزدم.  منو و نامزدمم خیلی باهمدیگر ...

ببخشید اگه میشه میتونید بگید چ مشکلاتی بود و چطور حل کردید ک الان خداروشکر ازدواج در پیشه؟

ببخشید اگه میشه میتونید بگید چ مشکلاتی بود و چطور حل کردید ک الان خداروشکر ازدواج در پیشه؟

مثلا خونه جدا میخواستم  پول نداره خونه بگیره یا حتی اجاره کنه قراره با مادرشوهر زندگی کنم    کلی باهم بحث کردیم تا من راضی شدم 1 سال با مادرشوهر زندگی کنم   و اینکه  توو گذشتش یه کارایی میکرده که هضمشون برام خیلی مشکل بود. ولی کنار اومدم من کلا توو زندگیم خیلی سختی کشیدم  واقعا زجر کشیدم  دیگه خیلی خستم  ولی هستم . (:  همینجوری هم میخوام دامه بدم. اگه واقعا میخوای زندگی بسازی. و با یه نفر بری زیر یه سقف  باید باید دل خیلی بزرگی داشته باشی   

در حسرت تپل شدن🥺
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز