2777
2789
عنوان

تجربه طلاق

119 بازدید | 8 پست

خانوما اوضاع خیلی بدی دارم قهر کردم اومدم خونه پدرم و میخوام طلاق بگیرم از لحاظ روحی خیلی بهم ریختم مدام دلتنگش میشم و گریه میکنم اگ تجربه دارید ک کمکم میکنه این وضع راحتر پشت سر بزارم لطفا کمکم کنید

خدایا خیلی خستم خیلی دلشکستم خودت به دلم نگاهی بکن که برای ما همه کار سخت و دشوار است جز ان کاری که تو راحت و آسانش کرده باشی

سلام

طاعاتتون قبول حق فعلا باید برید پیش مشاور راهکار بگیرید برای طلاق زود تصمیم نگیرید هزار راه نرفته رو نرفتی که

برو اگر نتیجه نگرفتی جداشو بعد طلاق خبری نیست عاقل باش و باسیاست زندگیتو حفظ کن اونم تو این زمونه ی سیاه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام طاعاتتون قبول حق فعلا باید برید پیش مشاور راهکار بگیرید برای طلاق زود تصمیم نگیرید هزار ر ...

والا لباسام کوبید تو صورتم گفت نمیخوامت پاشو برو بنظرتون باید بیشتر فکر میکردم با این شرایط

خدایا خیلی خستم خیلی دلشکستم خودت به دلم نگاهی بکن که برای ما همه کار سخت و دشوار است جز ان کاری که تو راحت و آسانش کرده باشی
بنظرم دوسش داری .برگرد

دوسش دارم دوسم نداره

خوب اومدن دنبالت برگرد یه فرصت بهش بده تو که دوستش داری اینقدر زود طلاق نگیر 

نیومده دنبالم منم نمیخواد یکطرفه دارم زجر میکشم

والا لباسام کوبید تو صورتم گفت نمیخوامت پاشو برو بنظرتون باید بیشتر فکر میکردم با این شرایط

تو عصبانیت بیشتر مردا کتک کاری میکنند وچرت وپرت میگند بعدا پشیمون میشند مشکلتون رو ریشه یابی کنید تاحل بشه