banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 عنوان عینک مطالعه 203 بازدید | 5 پست میگم ب خاطر یه اتفاقی که خودمم توش مقصرم پیرجشمی گرفتم تو این سن شما اگه خدای نکرده جای من باشین تو سن 33 عینک مطالعه استفاده می کنین؟ آخه خیلی بدم میاد تو این سن عینک مطالعه بزنم 😖 اونم از اون عینک هایی که چشم آدم پشتش ورفلمبیده میشه 🤯😅😂 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!! 1402/01/23 | 15:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
reyhanekhodabandelo عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 408 ا یه سری عینکای دایره ای هستن من از اونا انقد خوشم میاددد
banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 عزیزم ۲۰ سالمه عینک مطالعه استفاده میکنم يعني همه سنی استفاده می کنن؟ خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
banooye_aramesh مدیر استارتر عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 ا یه سری عینکای دایره ای هستن من از اونا انقد خوشم میاددد من رفتم تو عینک فروشی زدم بهم نمیومد خواهرم فقط پوکبده بود از خنده 😅😂 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!