2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

195 بازدید | 16 پست

سلام ،من بچه اولمو ۳۵هفته طبیعی زایمان کردم بخاطر انقباضاتم،الان بچه دوممو باردارم ۲۳هفته هستم بازم انقباض دارم،میخام بدونم کسی بوده بارداری اولش زایمان زودرس باشه ولی بارداری بعدی و ۴۰هفته بدنیا بیاره؟همش فکر میکنم چون اولی زودرس بود اینم حتما زود بدنیا میاد

دوست من اولی زود رس بود دقیق یادم نیست فک کنم۲۸ هفته. ولی دومی تا آخر رسوند 

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دکترا ریسک نمیکنن بهت دارو و استراحت میدن 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم سابقه زایمان زودرس خودش ریسکه برای زایمان زودرس بعدی ولی میشه بعدی رو کامل کرد حتما زیرنظر پزشک باش امپول بزن و اینا 

من بچه اولم 34 هفته دنیا اومد دخترم 38 هفته پسر بعدیم 34 هفته 😩😩

واقعا؟خداروشکر  اولی موند بچش؟نمیدونم دلیل زایمان زودرسش چی بود؟

اره . اره الان چهار سالشه دیگه .   نه .

البته دومی هم سرکلاژ شد

خدایا شکرت . خدا جونم هرکس که امضامو میخونه حاجت روا بشه ان شا الله.خدایا شکرت خدایا شکرت  
بآوجود سرکلاژ استراحت مطلق بود؟

زیاد نه چون دخترش کوچک بود اذیت میکرد اینم زیاد نمیتونست استراحت کنه

اره دادن ولی سر اولی هم مصرف کردم فقط استراحت‌نداشتم

استراحت خیلی تاثیر داره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم سابقه زایمان زودرس خودش ریسکه برای زایمان زودرس بعدی ولی میشه بعدی رو کامل کرد حتما زیرنظر پزش ...

دلیل اون ۳۴هفته‌ها چی بود؟خداروشکرهر ۳تاشون خوبن که؟؟