2777
2789
عنوان

روزه

72 بازدید | 7 پست

بچه ها خواهرم امسال اولین سالیه که روزه نمیگیره و نمازشم نمیخونه ، همسرش نماز روزشو ول کرد و خواهرمم چون شوهرشو خیلی قبول داره اونم فکرش عوض شده و مثل شوهرش شده و بیشتر وقتا روسری هم از سرش برمیداره ، حتی دیگه خدا رو هم فراموش کرده  چطوری میشه کاری کرد که خدا رو فراموش نکنه 

اینم بگم که ما ن خیلی با حجابیم ن خیلی بی حجاب ، حد وسطیم ، تا حالا هیچوقت نماز و روزه رو مجبور نبودیم که بگیریم، خواهرمم تا همین امسال به خواست خودش نماز میخوند ولی یهویی کلا از این رو به اون رو شد ، من چون دوسش دارم دلم نمیخواد از خدا دور شه وفراموشش کنه ، چیکار کنم😔

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بیخیالش شو بازم همسر شاید به آدم مربوط باشه و آدم دلش بخواد مدل خودش باشه طرفش ولی دیگه خواهرت راه ...

خب آخه دوسش دارم ، اخلاقشو میشناسم ، یه جورایی هر کی هر چی بهش بگه باور می‌کنه ، خودشم همیشه میگه من دهن بینم ، اگه خودش انتخاب کرده بود حرفی ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌نداشتم ولی چون میدونم همسرش قانعش کرده نگرانشم