2777
2789
عنوان

لاغرااااا

131 بازدید | 11 پست

شما دوست دارین چاق شین من بالاتنه خوبی دارمممم 

فقط پاییت تنم لاغره ساق پاهامممممم 

چیزی سراغ  دارین خوب باشه ؟؟ 

ورزشی.... 

خودتون تجربه ی دارینننن... 

. میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ن والله همه چی تاثیر موقتی داره

ژنه کاریش نمیشه کرد

مثل چاقا ک تا رژیمو ول کنن باز همون میشن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
ن والله همه چی تاثیر موقتی داره ژنه کاریش نمیشه کرد مثل چاقا ک تا رژیمو ول کنن باز همون میشن

چه بدینی شما 'انقد ادم رفتن بدنسازی هیکل ساختن چی ان

اراده میخاد فقط

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

من دوسدارم هم بالا هم پایین وزن اضافه کنم بیشتر پایین .تابستون میخوام برم باشگاه

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

بابا چرا اینقد همه پایین تنه چاق دوس دارننن🤦🏻‍♀️🥲

چون خوشگله فک میکنین پای کشیده و لاغر خوبه ولی تا وقتی داشته باشینش پای کشیده و پر قشنگه اما لاغر اصلا من خودم خیلی لاغرم و قدمم بلنده ولی اصلا قشنگ نیست 

آن روز چو میرفت کسی،داشتم آمدنش را باور؛من نمیدانستم معنیه هرگز را،تو چرا باز نگشتی دیگر؟ 🖤 دیگه تا آخر عمر هم با خدا قهرم هم با بندش

چه بدینی شما 'انقد ادم رفتن بدنسازی هیکل ساختن چی ان اراده میخاد فقط

متوجه نشدی چی میگم عزیزم

گفتم همشون تاثیر موقت دارن

همون باشگاهم اگه ول کنی برمیگرده ب قبل

من رفتم سالها و عالی بودم ولی تا ول کردم برگشتم ب قبل

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜