2777
2789
عنوان

آبرو یعنی چی؟

339 بازدید | 22 پست

یعنی تصویر سفید از خودمون ارائه دادن؟

یعنی من بی نقصم، بدون خطام ؟ کاملم؟ هیچ اشتباهی نمی کنم؟ هر چیزی که هنجار قانونه عرفه رو رعایت میکنم؟ مگه ما رباتیم؟ آخرشم هیچکس ازمون رضایت نداره، چ چیز مضخرفیه این آبرو 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تعریف هر کسی ممکن متفاوت باشه 

ولی چیز بدی نیست 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........

همین که به چیزای بد شناخته نشده باشی کافیه 

حالا لازمم نیست همه بگن این خیلی خوبه

مبتلا به سندروم سسدستی                                                                                           
ینی خودت حس بدی ب خودت نداشته باشی

نه اصلا ب این معنی نیست 

خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
ینی ارزش و مقامت رو بخاطر یه چن تا گناه یا چیز نیاری پایین 

کدوم ارزش و مقام؟ آبرو فقط تظاهره!