2777
2789

خیلی مزخرفه که😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله

بیماری طاعون جهش یافته و شهر را تا آستانه مرگ کامل پیش برده. مراکز متعدد برای ایزوله مبتلایان به طاعون ایجاد شده. ماموران این مراکز مجوز دارند هر شخص مشکوک به طاعون را در شهر دستگیر کرده و به مرکز خود ببرند. شما و دوستانتان در حالی که هیچ نشانی از بیماری ندارید از دستگیرشدگانِ دیشبِ این مرکز هستید که با فاصله زیادی از شهر تاسیس شده. بازرسان دولتی به مدارکی دست یافته‌اند که نشان می‌دهد این مرکز برای تست داروهای جدید ضد طاعون، افراد سالم را دستگیر و پس از انتقال بیماری، اقدام به آزمایش روی آنان می‌کند. ماموران که برای پلمپ این مرکز به اینجا مراجعه کرده‌‌بودند، طی یک درگیری با تیم امنیتی اینجا کشته می‌شوند. رییس مرکز پس از کشتن همه شاهدان ماجرا از جمله کارمندان خود، می‌گریزد. شما اینجا گیر افتاده‌اید و در معرض طاعونید. تنها چیزی که میدانید این است: دیشب یکی از دستگیرشدگان پیشین که به کلید خروج دست یافته بود، پس از آنکه اعتراف نکرد، سوزانده شد...

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
اگه دوست داشتی این اتاق ها رو برو. من چون خودم تجربه کردم پیشنهاد می کنم . از نظر من باکیفیت بودن&nb ...

مرسی عزیزم، حتما. راستی اجنه رو رفتی؟

مرسی عزیزم، حتما. راستی اجنه رو رفتی؟

خواهش می کنم اتاق فرار به اسم اجنه دو تا داریم. 

ولی اگه منظورت این بازی هست: 

اتاق فرار اجنه 

نرفتم . چون بازی جدیده 

ولی قبلا همین مجموعه بازی به اسم مردگان داشت که رفتم و خوشم اومد . 

یکی از دوستام  هم رفته بود اجنه رو     گفت خوبه . ولی خب من تا خودم نرم نظر نمی دم. ولی از این جهت خوبه که طبقاتی هست و من عاشق بازی طبقاتی هستم. 

خواهش می کنم اتاق فرار به اسم اجنه دو تا داریم.  ولی اگه منظورت این بازی هست:  اتاق ...

اره همینو منظورم بود، شدیدا دلم میخواد برم  

اتاق فرار خیلی ترسناک باز سراغ داری؟