2777
2789
عنوان

تلکتاب

280 بازدید | 6 پست

سلام یک فروشگاه انلاین هست بنام تلکتاب لطفا سفارش ندیدن چون نه پول بدستتون میرسه نه کتاب دوهفته ست دارم زنگ میزنم صبح زنگ میزنم میگن 4عصر 4عصر رفتن تعطیله و اینکه میگن پست شده میگم کدرهگیری میگن نت قطعه فردا زنگ بزن و اینکه اخرش میگن کلاهبرداریم میتونی برو شکایت کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لطف میکنید راهنماییم کنید؟

اونقدر اطلاع ندارم.

ولی مدارکی که داری مثلا اسکرین شات از صفحه‌ای که سفارش دادی و چت‌هات/ شماره‌ی شناسه پرداخت و... رو جمع کن.

احتمالا باید بری پلیس فتا که مخصوص فضای مجازیه و شکایت تنظیم کنی دیگه. بگو یه پیج اینترنتی سرم کلاه گذاشته پول واریز کردم محصول رو نفرستاده.خودشون راهنمایی میکنن

از این جهت گفتم پیگیری میشه چون یکی یه بار سر ما  کلاه گذاشت/ یه جنسی از دیوار ازمون خرید و مشکلی پیش اومد و هیچ مدرکی نداشتیم. مطلقا هیچ مدرکی.

همینجوری گفتیم تلاشمونو کنیم و رفتیم پلیس. ماجرا رو که تعریف کردیم یه عکس درآورد گفت خودشه؟ 

نگو طرف سر چند نفر دیگه رو هم کلاه گذاشته و یکی دوربین مداربسته داشته عکسشو داده پلیس و خلاصه گرفتنش.

باز شما چندتا مدرک داری

من از تلکتاب خرید داشتم با دوهفته تاخیر  به جای ۱۰ تا کتاب ۷ تا برام ارسال کردند  به بهونه ای که چاپ جدید شده و افزایش قیمت داشته ۳ تا کتاب مهمش را حذف کردند  هر روز هم‌چند بار زنگ میزدم و پیگیری میکردم تا ارسال شد