چند وقت اقدامی اسی؟؟تا اخر سیکلت یک شب درمیون اقدام داشتی؟؟
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
اره حتما میرم بچه دومه بچه اولم با کلی دوا و دکتر اومد اگه مثبت باسه این یکی فقط با یه بار رفتن خدای ...
خدا دخترتو حفظ کنه. دومیتم نگه داره
من آریاییام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم! یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
چند وقت اقدامی اسی؟؟تا اخر سیکلت یک شب درمیون اقدام داشتی؟؟
من کلا اصلا جلوگیری نداشتم ۹۸ دختر اولم بدنیا اومد جلوگیری مداشتم اما دکتر هم نرفتماسفند همینجوری رفتم کلا دوبار اقدام داشتیم چون عید بود حس و حال نبود
من کلا اصلا جلوگیری نداشتم ۹۸ دختر اولم بدنیا اومد جلوگیری مداشتم اما دکتر هم نرفتماسفند همینجوری رف ...
چه جالب😍خدا برات خواست. خوش به حالت