2777
2789
عنوان

وام ازدواج

527 بازدید | 18 پست

دیروز شوهرم ثبت نام کرد برای بانک سپه 

امروز بانک سپع توی لیست بانک های من نیس 

چرا؟

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

ظرفیت بانک پر شده

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

احتمالا چند روز دیگه دوباره میاد توی لیست 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا چند روز دیگه دوباره میاد توی لیست 

ممنون عزیزم

فقط چهار تا بانک هست

رفاه 

گردشگری

پست بانک ایران

و توسعه تعاون

نمیدونم چیکار کنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

من وام ازدواجم دادم کسی، اونم ی قرونشو هم ب من نداد، چون من ب عنوان کسی ک دارم واممو میدم، باید درصدیشم ب خودم برسه، من نمیدونستم اونم چیزی نگفت، خلاصه بزرور وامه ازم برداشت و هیچیم بهم نرسید، الان دیگ بعد از اون قضیه وامه یبارم بهم زنگ نزده، چند ساله در ارتباط نیسیم، میبیند چطور ادمایی پیدا میشن

ساعتی بانکا باز میکنن و میبندن ،باید بزنی ببینی بلاخره کی باز میکنن

اره اینم هست

ملی 

تجارت

سپه

ساعت هیجکدومو نمیدونی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من وام ازدواجم دادم کسی، اونم ی قرونشو هم ب من نداد، چون من ب عنوان کسی ک دارم واممو میدم، باید درصد ...

یعنی تو داری وامو میپردازی ولی اون پولشو برده؟؟ ؟

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
من وام ازدواجم دادم کسی، اونم ی قرونشو هم ب من نداد، چون من ب عنوان کسی ک دارم واممو میدم، باید درصد ...

کی برد؟

یعنی چی به زور نمیدادب خوب فقط یک بار بهت میدن این وامو یه کاریش میکردی برا خودت برجی یک و خورده ای ادم مرده هم باشه میتونه بده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یعنی تو داری وامو میپردازی ولی اون پولشو برده؟؟ ؟

ن خودش پرداخت میکنه، اما خب من ب عنوان کسی ک واممو بهش دادم، باید مقداریش ب خودم میرسید، وامه پنجاه تا بود، من دادمش، در صورتی ک درصدیش ب خودم میرسید ک نداد، این جور وامه خییییلی کمن، اصلا گیر نمیاد اینجور واما 😪چون سودش کمه خیلی خوبن این جور واما

ن خودش پرداخت میکنه، اما خب من ب عنوان کسی ک واممو بهش دادم، باید مقداریش ب خودم میرسید، وامه پنجاه ...

بله درست میگین

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
کی برد؟ یعنی چی به زور نمیدادب خوب فقط یک بار بهت میدن این وامو یه کاریش میکردی برا خودت برجی یک و ...

اولا ک خیلی خیلی خیلی اصرار کرد زنگ پشت زنگ من قبول نمیکردم، در نهایتم میتونم بگن از سادگیمون سو استفاده کرد، خیلی خییییلی هم وضع مالیش خوبه، یکی از تاپیکام راجب همین قضیه بصورت کامل توضیخ دادم قبلا، خلاصه ک از سادگی ادما سو استفاده نکنین خدا حواسش هست😪