2777
2789

ی سوال داشتم کسایی ک رشتشون تجربی بود ک آموزش ابتداییی قبول شدن 

درصدای تخصصیتون و عمومیاتون چن بوده 

و تراز و رتبتون

شماها اطلاعی ندارید؟؟؟ 

🤦🏻‍♀️

من در همین حد میدونم که یکی از دوستام (ورودی ۱۴۰۱) رتبش ۹۰۰۰ بود.درباره جزییاتش تاحالا صحبت نکردیم

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رتبه ۲۸۰۰ ترازم یادم نیست ولی میدونم بیشتر از ۷۵۰۰ بود 

درصدا هم میانگین ۶۰ 

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
رتبه ۲۸۰۰ ترازم یادم نیست ولی میدونم بیشتر از ۷۵۰۰ بود  درصدا هم میانگین ۶۰

منطقه چند بودین عزبزم؟؟ 

🤦🏻‍♀️امسال دوس دارم فرهنگیان بیارم ولی اینفو استرس دارم ک نشه همه میگن مصاحبش همه چیش سخته درسته؟؟؟ 

منطقه چند بودین عزبزم؟؟  🤦🏻‍♀️امسال دوس دارم فرهنگیان بیارم ولی اینفو استرس دارم ک نشه همه م ...

۲ گلم خودم اهل روستا هستم ولی سه سال دبیرستانو تو شهر درس خوندم  ینی دیپلمم برای اون منطقه اس 

بستگی به خودت داره سخت بگیری یا آسون به نظر من آسون

گر مِی نخوری طعنه مزن مَستان را  گر توبه دَهَد توبه کُنم یزدان را  تو فخر بدین کنی که من مِی نخُورم  صد کار کنی که مِی غُلامست آن را 
ی سوال داشتم ببخشید معدل دیپلم مد نظرشونه درسته؟؟؟ 

آره برای من بالای ۱۹ بود واسه همین دیدم استقبال کردن 

😍😍😍موفق باشی عزبزم  میشه لطفا برا منم دعا کنی بتونم امسال موفق شم ممنونم

ان شالله 

حتما دعات میکنم گلم حتما حتما به حق امیرالمومنین به اهدافت برسی

آره برای من بالای ۱۹ بود واسه همین دیدم استقبال کردن 

یعنی برا فرهنگیان معدل در نظر میگیرن؟ شرط معدلش چنده

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت.. در گذر زمان.پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...کاربر 🔵 
یعنی برا فرهنگیان معدل در نظر میگیرن؟ شرط معدلش چنده

۱۴ فکر کنم 😂