2777
2789
عنوان

وسواس فکری

154 بازدید | 17 پست

همیشه ذهنم یه سری اتفاق هایی که هیچوقتم پیش نمیان رو پیش بینی میکنه و بخاطرش استرس میگیرم در صورتی که در ۹۹ درصد مواقع اون اتفاق نیافتاده ب نظرتون چطوری باید درمانش کنم؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی چنین اتفاقی افتاد بزار بیاد یعنی سعی نکن جلوشو بگیری بعدش ک درباره اون اتفاق خوببب فکر کردی سعی کن خودتو قانع کنی ک اتفاق نمیوفته این اتفاق اگرن بیوفته چیز خاصی نمیشه 

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
وقتی چنین اتفاقی افتاد بزار بیاد یعنی سعی نکن جلوشو بگیری بعدش ک درباره اون اتفاق خوببب فکر کردی سعی ...

خب بیشتر از عواقب اون اتفاق میترسم و استرسشو دارم هرچیم میخوام خودمو قانع کنم نمیشه چندین ساله که اینجوریم موقعیت اینکه برم دکتر هم ندارم

خب بیشتر از عواقب اون اتفاق میترسم و استرسشو دارم هرچیم میخوام خودمو قانع کنم نمیشه چندین ساله که ای ...

منم تا سال پیش مثل تو وسواس فکری داشتم اسی خیلی وحشتناک ادم استرس میگیره

اگر راه کار خودمو میخوای خبب

من همیشه وقتی از فکرا میاد تو ذهنم میگم دنیا دوروزه شاید فردا زنده نباشم و کلااا خیلی بیخیال میشم نسبت بهش

یا اگر خیلی بهم استرس بده میسپرم دست خدا و متمعنم خدا نمیزاره چنین اتفاقی بیوفته و استرسم میره

(از تلقین استفاده کن)

🌵🍭- شد شد ،، نشد میرم شیرکاکائو میخرم  :)!.🌸🌿خانومای نی نی سایت توجه توجه.. همینک شاهد صاحب چرت ترین تاپیکای‌ نی نی سایت هستید.. بهلهه  اون کسی نیست جز من😂 تازه هم انقد نگید مذهبیا افسردن، اههه مگه ما دختر چادریا دل نداریممم؟💔🐥    ایشششششششششش
ب نظرتون بدون دکتر رفتن امکان درمان این مریضی مضخرف هست؟

خب من مدت زیادی اینجوری بودم انقدر استرس کشیدمم بنظرم بهتره بری دکتر (اما الان خوب شدم دیگه عادت کردم برای همین روم تاثیر نمیزاره)

چ روش خوبی همین الان استفاده کردم یکم آروم شدم

خداروشکر 💖 

خب من مدت زیادی اینجوری بودم انقدر استرس کشیدمم بنظرم بهتره بری دکتر (اما الان خوب شدم دیگه عادت کرد ...

اگه دیدم این روشا جواب نداد و بیشتر از این زندگیم درگیر خودش کرد باید برم...