2777
2789

من فقط از لخت شدنش و دردش میترسم هی دست دست میکنم ک برم

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من میخوام از دست و پا شروع کنم 

منم همه ی بدنم نمیشه میگه نرمه

دست و پا بکینی زیربغل

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
کم کم از دست و پا  شزوع کنیم  شاید یخمون باز شد

😂

چه دستگاهی میخوای بری

من بین کندلا و دایود  گیر کردم..هر کیی از یکی تعریف میکنه نمیدونم کدوم بهتره

من میخوام برم کندلا

چندسال پیش برا صورتم دایود رفتم

من پوستم سفیده و مو مشکی برا همین کندلا بهتر جواب میده قوی تره

دایود چطوره؟راصی نبودی برا صورتت؟

اونموقع هورمون هام بهم ریخته بود جواب نگرفتم بدتر شدم

اما اینکه سری جدا نداشت و سلفون باید میکشیدن رو دستگاه خوشم نیومد برای دست و پا یکم ریسک داره خدای نکرده زگیلی چیزی آدم میگیره

دایود ۴ جلسه رفتم عااااااااالی بود ولی بخاطر دردش ک نتونستم تحمل کنم الان میرم سوپرانو فک نکنم راضیم ...

اخه میگن موی صورت کرکی هست و لیزر جواب نمیده..و باعث میشه موی صورت ییشترم بشه..شما موی صورتتون ضخیم یود ک الان راضی هستین؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز