2789
عنوان

عفونت بدن

4327 بازدید | 24 پست

نزدیک یه ماهه بدنم عفونت کرده سرگیجه و حالت تهوع میگیرم

سه بار دکتر رفتم آزمایش دادم کلی دارو داده ولی بهتر نمیشم

این سرگیجه و تهوع خیلی اذیت میکنه مجبور میشم هی سرکارمو تعطیل کنم

بنظرتون چیکار کنم تا زود خوب شم؟؟؟

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوش وسینوست عفونت داشته

آره به گفته دکتر گوشمه ولی نه گوشام نه دردی دارن نه چیزی

فقط سرگیجه و تهوع شدید دارم

خودت را چگونه ساختی؟؟؟!!!                                                          زخم به زخم

چه دکتری رفتی؟

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
منم درگیر سر گیجه وحالت تهوع بودم که رفتم دکتر وگفت گوش وسینوست عفونت کرده ،بهم آموکسی کلاو ۶۲۵ داد ...

خیلی بد لامصب

من بدنم کبود شد انقد آمپول از اون پودریا دادن زدم

خیلی بد لامصب من بدنم کبود شد انقد آمپول از اون پودریا دادن زدم

دکتر مغز واعصاب هم رفتم ام آر ای نوشت دادم ،میگفت دوتا لکه سمت چپ سرته ،ولی قرص داد ونلا فکسین ورهاکین ،،رهاکین رو نخوردم ولی ونلا رو خوروم تا میخورم سر دردم کمی بهتره ولی گوشم وچشم هام یه حالت بدی داره واذیتم میکنه ،با اینکه قرص چرک خشکن زیادم خوردم فایده نداشته ،خودم فکر میکنم هر چی هست مال گوشمه 

دکتر مغز واعصاب هم رفتم ام آر ای نوشت دادم ،میگفت دوتا لکه سمت چپ سرته ،ولی قرص داد ونلا فکسین ورهاک ...

الان الان خوب خوبم نشدی؟؟؟