2777
2789
عنوان

16 سالمه ب نظرتون چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 24 پست
چ جوری نمونه تجربی در آوردی ؟ شنیدم میگن حتی اگه نمونه روریاضیو نزنی ام میتونی انسانی بیاری درسته ؟ ...

من عاشقققق هنرم عاشق 

من جای درس خوندن اینطوریم ی دفعه ای فاز میگیرم بخونم ولی بعدش حوصله ندارم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشقققق هنرم عاشق  من جای درس خوندن اینطوریم ی دفعه ای فاز میگیرم بخونم ولی بعدش حوصله ندار ...

سهمیه روستایی چیه عزیزم میشه برام توضیح بدین ؟ منم جز منطقه محروم به حساب میام ی جورایی 

همه شب با فکر تو به سر بردم حتی یک شب میان خواب هم نیامدی...🍃
قنادی رشته داره؟ 

مگه نمیگی سفارش میگیری و کارت خوبه؟ یجاییی تو خونه میتونی کارگاه کوچولو برا خودت درس کنی یا با پولی ک از هنرت در میاری میتونی در حدی باشی ک اجاره بدی ؟ 

تو فک و فامیل حامی نداری ؟ دایی خاله ای چیزی ک خیلی دوست دارن و میدونن هنرت رو دست نداره 

رابطه عاطفی تو این سنن من اصلا نمیدونستم تواون سن رابطه عاطفی ینی جی  تو بقیه کارت موفقی افرین

من تو روستا زندگی میکنم همه ی دوستام چن سال پیش ازدواج کردن و چن تاشون طلاق گرفتن 

و من تنها موندم منم میخام چن سال با یکی باشم قشنگ بشناسمش بعد ازدواج کنم تو روستای ما اگ از ی سنی ب بعد ازدواج نکنی روت عیب میزارن 

مگه نمیگی سفارش میگیری و کارت خوبه؟ یجاییی تو خونه میتونی کارگاه کوچولو برا خودت درس کنی یا با پولی ...

ن در اون حد ک پول در نمیارم 

خانوادم نمیزارن میگن باید درس بخونی حتی نمیزارن سفارش بگیرم فقط از آشناها از غریبه ها اصلا 

سهمیه روستایی چیه عزیزم میشه برام توضیح بدین ؟ منم جز منطقه محروم به حساب میام ی جورایی 

اگه تو روستا زندگی کنی سهمیه روستایی داری سهمیه روستایی همون منطقه محروم 

عزیزم شما تو روستا زندگی میکنی؟ 

اگه تو روستا زندگی کنی سهمیه روستایی داری سهمیه روستایی همون منطقه محروم  عزیزم شما تو روستا ز ...

ن ولی منطقه محرومم خب این سهمیه چ تاثیری داره؟

ن ولی منطقه محرومم خب این سهمیه چ تاثیری داره؟

برا کنکور و ازمونایی ک مربوط ب مدارس خاصه تاثیر داره 

منکه الان از روستا اومدم تو شهر درس میخونم دیگه سهمیه منطقه محروم ندارم