2777
2789
عنوان

سركلاژ

161 بازدید | 7 پست

سلام خانوما،من هفته ٣٥بارداريم رحمم دوشاخ بود سركلاژ شدم ١٦ام رفتم دكترم گفت شايد از ١٢ارديبهشت زودتر زمان زايمان بدم بهت گفت درد اينا نداري گفتم نه و اينكه امپول ريه داد زدم گفت ممكنه جنين بريچ هست با پاهاش فشار بياره زودتر كيسه ابت پاره شه،ولي هنوز كه اتفاقي نيفتاده به نظرتون برا ٧،٨ام بهم ختم بارداري ميده؟افتضاح سنگين شدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تا هفته ی چند دوم اوردین؟توی بارداری چه قرصا و امپولی میزدین استراحتتون در چه حد بود ؟سرویکس چ ...

من هنو باردارم عزيزم هفته٣٥ام،طول سيروكسم ٣٤بود دكترم فقط احتمال زايمان زودرس داد برا پيشگيري منو سركلاژ كرد رحم دوشاخ طول سيروكست خوبم باشه ممكنه يهو باز شه برا همين سركلاژ ميكنن محض اختياط

سلام دوستم خوبی ؟ انشاله نی نیت به سلامتی بیاد بغلت . شما هفته چند سرکلاژ شدی ؟؟ 

فداتشم عزيزم❤️من هفته ١٦ام بعد سونوي انومالي زودتر منو فرستاد واسه انومالي كه مطمعن بشه از سلامتي جنينم بعد سركلاژ كنه

فداتشم عزيزم❤️من هفته ١٦ام بعد سونوي انومالي زودتر منو فرستاد واسه انومالي كه مطمعن بشه از سلامتي جن ...

به سلامتی ایشاله نی نیت به موقع میاد بغلت ، مال منم ۳۴ هست و ۱۰ روز دیگه باز سونو میکنه ببینه ایشاله چطوره . دعا کن برام 

به سلامتی ایشاله نی نیت به موقع میاد بغلت ، مال منم ۳۴ هست و ۱۰ روز دیگه باز سونو میکنه ببینه ایشاله ...

ايشالله به خوشي تموم ميشه من خيلي استرس الكي كشيدم اخرش همش پوچ بود نگران نباش اصلا