2789
عنوان

میشه واقعا؟؟؟!

114 بازدید | 10 پست

سلام خوبین بچه‌ها...میگم تاحالا شده یکی وخیلی دوست داشته‌ باشین بعدمثلا یه کارایی کنه وشمااصلادیگه دوسش نداشته باشین وبراتون دیگه جذاب نباشه وکلابتونین یکی دیگه روجایگزین کنین....‌این آدم هرکی میتونه باشه ولی تاکید بیشترم روجنس مخالفه....میخوام بدونم اصلا عشق میتونه تبدیل به نفرت بشه یانه؟ خیلی هامیگن واقعا عاشق باشی نه ...ولی من میخوام نظرات  شمارو بدونم .....

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

اره ممکنه مگه یه آدم چقدر ظرفیت داره گاهی یه اشتباه بزرگ باعث میشه اون بتی ک از طرفت ساخته بودی و میپرستیدی کلا خراب بشه و ببینی اونقدرام جذاب نبود که فکر میکردی چقدر جذابه و به یکباره کلا عشق و دوست داشتنتو نسبت بهش از ذست میدی

براساس تجربه میگم نفرت لحظه ای پیش میاد ولی دائمی نه..و درمورد جایگزین باید بگم بله اگه جایگزینی براش پیداشه میتونی راحتر فراموش کنی البته فراموشم که نه ولی بی خیال میشی..البته اگه اون جایگزینم که میاد به دلت بشینه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

این بحث های این شکلی صد درصدی نیست بستگی به روحیه و شخصیت طرفین داره و البته هورمون های بدن

نظر شخصیم اینه که ادمی که عاشقی کردن بلده نفرت بلد نیست

ولی ادمای کمی هستن که واقعا راه و رسم عشق بلدن

براساس تجربه میگم نفرت لحظه ای پیش میاد ولی دائمی نه..و درمورد جایگزین باید بگم بله اگه جایگزینی برا ...

دقیقا برای من اتفاق افتاد جایگزین اومد قبلیه بی زحمت فراموش شد ولی جایگزین رفت 🤗

براساس تجربه میگم نفرت لحظه ای پیش میاد ولی دائمی نه..و درمورد جایگزین باید بگم بله اگه جایگزینی برا ...

ولی به نظرم بازم بعضی ها همش درحال مقایسه وفکر کردن به طرف قبلی شون هستن 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من