پسرم چهار ماه و ده روزشه بعد میتونه سرشو کنترل کنه وقتی تو بغلمونه همه طرف سرشو میگردونه نگاه میکنه تازگیا به پهلو نیزارم خودشو میکشه که غلت بزنه حتی با کمک خودم غلت میزنه وقتی دمر هست گردنشو میاره بالا اما مشکل من اینه گردنشو میاره بالا اما نمیتونه سینشو هم بیاره بالا دستاشو میبره پشت نمیزاره جلو بمونه ک با کمک دستاش سر و گردنشو بالا بگیره فقط سرشو بالا میاره سینه اش همینجوری به زمینه چرا نمیتونه سینشو بیاره بالا؟ اخه وقتی به پشت میخابه دستاشو ک میگیرم خودشو به سمت بالا میکشه ک بشینه اما نمیدونم چرا نمیتونه سینشو بیاره بالا
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسرمن اصلا این مرحله رو انجام نداد ...الان بزرگه ولی از اونجا تو ذهنم مونده که با دختر جاریم ۴۰ تفاوت سنی داشت اون سینه رو میاورد بالا ولی پسرمن نه اون موقع راه رفتن اول وامیساد پسرمن اصلا یه دفعه که دسش به مبل ودیوار گرفت بلند شو همزمان انگار میدوه میومدتا وسط سالن