2777
2789

به نظرم کلا اجبارش نکنید 

نه فقط قرآن کلا هر کاری

بهترین کار اینه فقط جلوشون انجام بدین

مثلا یکی بخواد بچش کتاب خون بشه باید هی کتاب بخونه بچه ببینه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بزارش کلاس .قشنگ یاد میگیره .کلا جدا از بحث دینی و ثوابش .برای حافظشون خیلی خوبه همه دوستام که بچگی حافظ قران بودن همه پزشکی و پرستاری و ... قبول میشدن .ذهن رو آماده یادگیری میکنه و برای روان بچها خیلی خوبه.

من خودم حوصله حفظ نداشتم ولی حتما دخترمو سال دیگه میفرستم یاد بگیره

پسرم 3سالشه

نمیشینه یه جا باهم قران بخونیم

من بلند بلند برا خودم میخونم هی تکرار میکنم بعد میبینم اونم ناخوداگاه همشو حفظ کرده

تاالان سه تا سوره بااین روش یادش دادم 

کلاس بهترین روش ولی وقتی داره بازی میکنه براش از این صوت های چند بار تکرار دانلود کنید بزارید .

مثلا یه کتاب کودکانه پیدا کنید که داستانی اون سورن رو هم بگه بعد عربیشو براش بخونید که بدونه داره چی میگه و چی حفظ میکنه 

بعضی بچه ها مقاومتشون برای قرآن حفظ کردن اینه که نمیفهمن چی داریم میخونیم و چرا باید حفظ باشه براش بچگونه توضیح بدین بیشتر جذب میشه 

من خودم برای هر سوره که حفظ میکردم توی جلسه خانوادگیمون هر ماه باید میخوندیم بهمون یه جایزه کوچیک میدادن خودش تشویق بود

سلام 

پسرم 3سالشه نمیشینه یه جا باهم قران بخونیم من بلند بلند برا خودم میخونم هی تکرار میکنم بعد میبینم ...

قبول کن حفظ کردن قرآن برای بچه جذابیتی نداره یه کتاب پر متن عربی یا وقتی میشنون اصوات عربی نامفهوم 

بچه ۳ ساله چه نیازی داره که بره کلاس قرآن و... با همون روش کم کم بهش یاد بده حتی تو همین سن من میگم کلاس زبان هم نباید فرستاد

تو بخواهی می شود🌱

پسرم 3سالشه نمیشینه یه جا باهم قران بخونیم من بلند بلند برا خودم میخونم هی تکرار میکنم بعد میبینم ...

دقیقامنم باهمین روش کلی سوره به پسرام یاد دادم اینقدر تکرار کردم ک اوناهم حفظ شدن

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

منم دوس دارم پسرمو مانوس کنم با قران.هنوز یه سال و نیمشه فقط شبا قبل خواب چهارقل میخونم فعلا گوشش آشنا شه.بعضی وقتا هم تو تلویزیون شبکه قرانو میزارم بعد میبینم رفته قرانو برداشته داره با صوت میگه آللللله ابر سوبان الله😁با اینکه خودم هیچ وقت با صوت قران نخوندم پیشش ولی میخاد ادای قاریارو دربیاره 

من بازی قطار قرانی نصب کردم رو گوشیم میدم بهش هم بازی میکنه هم هی سوره قران تکرار میشه براش. مثلا شبا که بخوام بخوابونمش به جای اهنگای هپلی، آهنگای مذهبی جدید که اومده من روزه اولیم و بیعت میکنم و .... اینا رو براش میذارم تا ذهنش اماده بشه 

لطفا امضامو بخون ♥️🙏. 🌹برای سلامتی آقا امام زمان عج صلوات🌹                                     دخترم رو  بعد 7 سال و نیم باردار شدم نازایی بدون علت داشتم. اگه سوالی داشتین تونستم کمک کنم خوشحال میشم،دختر کوچولوم، 25دی ماه 98خونمونو روشن کرد.اول حلالم کنین شاید یه روزی یه جایی ناخواسته یه حرفی زدم یا یه کاری کردم ناراحت شدین اگه ممکنه برای شادی روح همه اموات. مخصوصا. دایی عزیزم و بابا بزرگ و مامانبزرگ وعمه جانم یه صلوات هدیه کنین به امام حسین 🌺🌹 اگه. ممکنه واس سلامتی و آرومی بچه هام و خونوادم یه دونه. دیگه صلوات مهمونم کنید🌸💐شرمندتونم بخدا ولی از ته دلتون برای اخرت به خیری هممون یه آمین بگو لطفا 😓🙏. دختر دومم 19 مهر 1402 زمینی شد، خدایا شکرت