2777
2789
عنوان

پزشکی یا وکالت

152 بازدید | 9 پست

بچه ها شما باشین برای ایندتون کدوم رو انتخاب میکنید 😑🙁

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

دندون پزشکی 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به علاقه و شخصیتت بستگی داره ولی وکالت رو من انتخاب کردم نمیدونم شاید اگه یه ردز برگردم تجربی میرم به جای انسانی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من ک دیوانه وار عشق طبابت و پزشکی هستم ولی اگه اولویت شما پول هست وکالت چون با یه پرونده املاک میتونی مثلا۴ میلیارد دربیاری البته دیدم ک میگم.

ولی من بازم هم پزشکی رو برای خودم ترجیح میدم.

من ک دیوانه وار عشق طبابت و پزشکی هستم ولی اگه اولویت شما پول هست وکالت چون با یه پرونده املاک میتون ...

منم همینطور اما خواستم نظر سنجی کنم 🥺 چندمی ؟ یا تموم کردی

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 8 ساعت پیش
2791
2779
2792