2777
2789
عنوان

پزشکی یا وکالت

160 بازدید | 9 پست

بچه ها شما باشین برای ایندتون کدوم رو انتخاب میکنید 😑🙁

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

دندون پزشکی 

"من با همه درد جهان ساختم اما...                                                                                                                       با درد تو هر ثانیه در حال نبردم❤️‍🩹"

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

به علاقه و شخصیتت بستگی داره ولی وکالت رو من انتخاب کردم نمیدونم شاید اگه یه ردز برگردم تجربی میرم به جای انسانی

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

من ک دیوانه وار عشق طبابت و پزشکی هستم ولی اگه اولویت شما پول هست وکالت چون با یه پرونده املاک میتونی مثلا۴ میلیارد دربیاری البته دیدم ک میگم.

ولی من بازم هم پزشکی رو برای خودم ترجیح میدم.

من ک دیوانه وار عشق طبابت و پزشکی هستم ولی اگه اولویت شما پول هست وکالت چون با یه پرونده املاک میتون ...

منم همینطور اما خواستم نظر سنجی کنم 🥺 چندمی ؟ یا تموم کردی

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿