2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت

458 بازدید | 19 پست

سلام دخترا من پریودام بین ۲۹ تا ۳۱ روزه.روز ۲۸ پریودم بعد از ظهریه بی بی چک زدم هاله خیلی خیلی کمرنگ انداخت.فردا صبحش هم زدم کمرنگ بود اما از بار قبل پررنگ تر اونم خیلی واضح دیده نمیشد.حالا روز ۳۲ زدم هاله انداخت.از قبلیا یکم پررنگ تر اما چرا زیاد پررنگ نیست؟من برای پسرم یه روز بعد موعد زدم پررنگ پررنگ.حالا هفته دیگه میخوام برم آزمایش.نمیدونم این سرعت کم پررنگ شدن بی بی چک بد نیست؟بارداری شیمیایی نباشم خدای ناکرده

نگران نباش عزیزم ان شاالله که چیزی نیست هر روز سوره حجرات و الحاقه رو بخون برای سلامت جنین

یاسین هم بخون برای تشکیل قبلش

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا نگران نباش منم بی بیچکم زیاد پررنگ نبود ب نور چراغ قوه میدیدم یکیدو هفته بعدشمزدم  یدم بازم کمرنگه امانه مثل اون اول ک با چراغ ببینم اما شکر خداتو ازمایش بتام خوب بود 

نه بابا به خودت استرس نده 

مامان شدنتم مبارک

اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره                                 کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم  ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم بره   با احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏 
بارداریه شیمیایی چیه؟

یه نوع بارداری که طرف باردار میشه اما بخاطر دلایل نامشخص بتا میاد پایین و ختم بارداری و پریود شدن همون هفته پنجم بارداری.گاهی افراد اصلا متوجهش نمیشن چون اقدام به بارداری نداشتن.فقط می بینن خونریزی اون بار شدیدتره

نه بابا نگران نباش منم بی بیچکم زیاد پررنگ نبود ب نور چراغ قوه میدیدم یکیدو هفته بعدشمزدم  یدم ...

ممنون عزیزم.جنسیت بچه ات چی شد؟بعضیا میگن اگه کمرنگ باشه پسره😁

ممنون عزیزم.جنسیت بچه ات چی شد؟بعضیا میگن اگه کمرنگ باشه پسره😁

قربانت گلم اره منم شنیدم کمرنگ پسره ولی هنوز معلوم نشده تازه این هفته باید برم ان تی ولی توفامیل ک هر می میبینه میکه دختر میاری خودم بخاطر بیبی چک میگم پسره دیگه نمیدونم هر چی شد شکرش فقط سالم باشه 

قربانت گلم اره منم شنیدم کمرنگ پسره ولی هنوز معلوم نشده تازه این هفته باید برم ان تی ولی توفامیل ک ه ...

برای خدا که کار نداره به من باید دختر سالم بده😁

البته من برای پسرم یه روز بعد موعد پررنگ پررنگ بود در حالی که یه هفته بعدش رفتم آزمایش بتام ۱۰۰۰ و خرده ای بود. 

برای خدا که کار نداره به من باید دختر سالم بده😁 البته من برای پسرم یه روز بعد موعد پررنگ پررنگ بود ...

انشالله ک ب تو یه دختر صحیح و سالم بده ب منم کمک کنه همه چیز خوب پیش بره و بچم صحیح و سالم دنیا بیاد