چرادخترافک میکنن توهمون رنج سنی میمونن مثلاخیلی شنیدم طرف به یه دختر۴۰ساله گفته ترشیدس طرف این طرزه فکره بیخودولطفابندازین کنار مگه شماها۴۰نمیخواین بشین هممون یه روزبچه بودیم های داره سنمون میگذره بهتره بهم احترام بزاریم🥰🥰🥰🥰معذرت میخواما اگه اسم دختره ۴۰ساله پیردختره پس خانومایه متاهل ۴۰ساله میشن پیرزن 😑😑😑😑
اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم برهبا احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏
بی خیال بابا ما تو فامیلمون طرف خانواده پولدار دخترش خیلی خوشگل شاغل کلی ام خاستگار داش واس خودش ۴۰ سالگی با ی پسر همسن خودش ازدواج کرد الانم بچه دارن زندگیشونم خوبه
زندگی اینا خیلی بهتر دختر زیر ۲۰ساله ک نگران شوهر نکردنه واخرشم با ی ادم بی ربط ازدواج میکنه یا با ی ادم ۲۰سال بزرگتر
اگه میبینی تو یه تاپیک باهم بحث کردیم و تو تاپیک بعدی باهات مهربون بودم بدون من اصلا به اسم کاربری ها دقت نمیکنم یا یادم میره کاربر جدید نیستم۳ سال خاموش بودم ۹۸ به جمع گلتون اضافه شدمممم ولیییی لو رفتم اشنایان شناسایی کردن کم مونده بود شرفم برهبا احترام جواب اونی که بهم توهين کنه رو نمیدم 🌷 یه صلوات برای خوشبختیم بفرستید ممنوووونم 🙏