2777
2789
عنوان

کسی از اون کاربره که.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 125 پست
اوکی

عزیزم من حرف بدی بهت نزدم که بخوای ناراحت بشی میگم یعنی نه فقط واسه شماواسه بقیه هم دوران عقدهم واسه شناخت هست ادم نبایدهمچین اشتباهی کنه حالاهم ایشاالله که مشکلی دارین به خوب وخوشی حل بشه

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید
کار بدی نیس که نداشته باشن و قضاوت بشن،چیز طبیعیه!!! یه جوری اونایی ک ازدواج میکنن خودشونو چشم گوش ب ...

از اینترنت 🤣

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

لحنش هم خوب نبوده گفته خفه شو. چند سالتونه جفتتون؟  دلیل اصلای طلاقتون زیاده یا یدونس؟

زیاده. فحش میده. کتک میزنه. خیانت میکنه

۲۳سالمه اونم ۳۰

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
عزیزم من حرف بدی بهت نزدم که بخوای ناراحت بشی میگم یعنی نه فقط واسه شماواسه بقیه هم دوران عقدهم واسه ...

اوکی

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
انقدر تور خدا تفکرات قدیمی را پرو بال ندید که همه مجبور شن با هر شرایطی کنار بیان مورد داشتیم چون ت ...

عزیزدلم این دیگه بستگی به خانوادش داشته که اره چون اینکاروتودوران عقدکردی نبایدبرگردی

زیاده. فحش میده. کتک میزنه. خیانت میکنه ۲۳سالمه اونم ۳۰

انشاءالله  خدا کمکت میکنه ناامید نباش اگه خاستی به تاپیک هام سر بزن واسه حاجت روایی.  انشاءالله زود مشکلت حل میشه غصه نخور.  

عزیزدلم این دیگه بستگی به خانوادش داشته که اره چون اینکاروتودوران عقدکردی نبایدبرگردی

خانواده یکطرف 

ولی و قتی همه میریزیم سر یکی که وای چه کار بدی کردی و این حس گناه را تو سرش میذاریم طرف باورش میشه که کار عجیب و دور از نجابتی کرده و باید هرجور شده بسوزه و بسازه

در اصل با تابو سازی توان مقابله را ازش میگیریم

همینجور که نتونسه موقع رابطه از خودش دفاع کنه الان هم با این حرفا نمیذاریم حق خودشو بگیره

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
مطمئن باش همچین زنایی قبل اونم باخیلیا....

اگه کسی  که قبل از شوهرش با کسه دیگه ای دوس بوده اره اون  واقعا گناهکار حساب میشه.  شما الان منظورتون کسی بوده؟ 

اگه کسی  که قبل از شوهرش با کسه دیگه ای دوس بوده اره اون  واقعا گناهکار حساب میشه.  ش ...

بله عزیزم دقیقامنظوم همون زنابودک هرروزبایکی رابطه دارن هرروزخونه ی نامحرم بودن آخرش یکی میگیرتشون وبازم به اون شوهرشونم خیانت میکنن

Dunyada olumden baskasi yalan
خانواده یکطرف  ولی و قتی همه میریزیم سر یکی که وای چه کار بدی کردی و این حس گناه را تو سر ...

دیگه بایدبهش بگیم که خوب وبدشوبدونه اگه همه بخوان جوری نشون بدن که اره کارت یابدنبوده یاهرچیزی نه تنهااین خانم دختران مجردیاعقدکرده دیگه هم میگن اره پس کاربدی نیست