2777
2789
عنوان

کسی از اون کاربره که.....

| مشاهده متن کامل بحث + 1140 بازدید | 125 پست
دلمو شکستی با حرفات

عزیزدلم خدانکنه دلت بشکنه من میگم حالایه جوردیگه میتونستین رابطه داشته باشین بخدامثلاطرف باردارشده تودوران عقدخودشونم نمیدونستن تاطلاق هم رفتن دیگه فهمیدن دختره بارداره دیگه مجبوربودباهرخوب وبدی بسوزه وبسازه

توروخداموقع کامنت گذاشت لایک نکنید

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

الان تو‌عقد همه رابطه دارن خانواده ها هم میدونن خودشونو میزنن ب اون راه عیب نداره نترس

دیگه همه رو نگو.اینجوری گناهه اونایی که ندارن میشوری خواهر

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم
عزیزدلم خدانکنه دلت بشکنه من میگم حالایه جوردیگه میتونستین رابطه داشته باشین بخدامثلاطرف باردارشده ت ...

چجوری وقتی دفعه اول به زور باهام رابطه برقرار کرد😭

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
گفتم ک اینجادرددل نکن جزاینکه نمک به زخمت پاشیده میشه سودی برات نداره هرکس با هوای زندگی خودش حرف می ...

😔

درجه ای هولناک تر و خطرناک تر از "بیشعوری" هم وجود دارد و آن "توهم دانستن" است.
معلومه که نه زنی ک بایه نامحرم همخواب میشه یقینا لیاقت زندگی نداره اگه هم قبول کنه محاله همچین زنی ب ...

آره دیگه. مثلا خانواداشون هم نمیدون خیلی وحشتناکه حداقل عقد بکنن بعد .

‌آرزو  قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ خیلی دوست دارمmilad😍
دیگه همه رو نگو.اینجوری گناهه اونایی که ندارن میشوری خواهر

کار بدی نیس که نداشته باشن و قضاوت بشن،چیز طبیعیه!!! یه جوری اونایی ک ازدواج میکنن خودشونو چشم گوش بسته جلوه میدن انگار همه این بچه هایی ک بغلشونه رو از اینترنت دانلود میکنن

خواره والااصلاشایدیه درصداحتمال دادبهم نمیخورن بعدمیخوادچی بشه غیرازاینکه ابرودوطرف میره چیزدیگه ای ...

انقدر تور خدا تفکرات قدیمی را پرو بال ندید که همه مجبور شن با هر شرایطی کنار بیان

مورد داشتیم چون تو عقدر باردار شده مادرشوهرش مجبورش کرده بچشو بده به دیگران باوجود زندگی خوبش تا اخر عمرش حسرت اون بچه به دلشه

دست بردارید از این تابو ساختنا که انگار خلاف شرع کردن

اصلش همون عقده جشن عروسی و اینا تشریفاته

دلم میخواهد زودتر دستهایت را بگیرم …… ❤️ 
من میگفتم نه اون میگفت خفه شو باید بزاری بعد هم به زور....😔

لحنش هم خوب نبوده گفته خفه شو. چند سالتونه جفتتون؟  دلیل اصلای طلاقتون زیاده یا یدونس؟ 

اللَّهُمَ  صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحمَّد وَ  عَجِّل فَرَجَهُم