عدد سفیده تخم مرغ
۲ لیوان پر آرد
۲/۳ لیوان روغن مایع
۳/۴ لیوان شیر
۱ لیوان شکر
نوک ق چ وانیل
۱ ق چ بیکینگ پودر
۱/۲ ق چ جوش شیرین
مراحل تهیه
مرحله 1
اول فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه
مرحله 2
حالا سفیده ها رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه بعد تو سه مرحله شکر رو بهش اضافه کنید و هربار خوووب مخلوط کنید
مرحله 3
وقتی سفیده ها حجیم شد وانیل روغن و شیر رو به ترتیب اضافه کنید
مرحله 4
حالا آرد و جوش و به که پ رو سه بار الک کنید و تو سه مرحله به مایع تخم مرغی اضافه کنید و با ویسک یا لیسک خوب مخلوط کنید
مرحله 5
ترجیحا قالبی انتخاب کنید که وسطش سوراخ باشه تا کیک مغز پخت بشه
مرحله 6
حالا داخل قالبتون یا ارده یا ترکیب روغن و آرد بمالین تا کیک بهش نچسبه (اگر قالب ساده است میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید
مرحله 7
حالا مخلوط رو داخل قالب بریزید و چندبار محکم بکوبید روی میز (حالا نه خیلی محکم که کلش بپاشه بیرون اینقدری که حبابهای هوا از داخلش خارج بشه)
مرحله 8
بعد به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر بذارید و بسته به فرتون بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بعد کیکتون رو چک کنید که نسوزه
مرحله 9
به هیچ عنوان قبل از ۳۰ دقیقه درب فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه
مرحله 10
بعد با سیخ چوبی چاقو یا خلال دندون امتحان کنید که کیک پخته یا نه به اینصورت که توی چند نقطه از سطح کیک خلال رو فرو میکنید و درمیارید اگر چیزی بهش نچسبید کیک آماده است
مرحله 11
بعد از ۴۰ دقیقه اگر میک نپخته بود هر ۵ دقیقه چک کنید تا کیک نسوزه
مرحله 12
نکته آخر اینکه اجازه بدین کیک داخل فر خاموش بمونه تا یکم خنک بشه بعد از قالب دربیارید چون احتمال داره پفش بخوابه