2777
2789
عنوان

کیک

109 بازدید | 9 پست

اگه فقط با سفیده تخم مرغ کیک درست کنم کیکم بدمیشه و بو بد میگیره ؟

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
وانیل بزن بوی تخم مرغ کم میشه

میزنم میخوام کلا زرده استفاده نکنم 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب دیه نباد بو بدع وانیل زدی

ممنون اگه زرده ی تخم مرعو نزم کیکم خراب نمیشه ؟

نه فک کنم تقریبا بشه مث کیک اسفنجی 

بازم ممنون   

من تا حالا امتحان نکردم ولی فک نکنم بد بشه.. اگه میتونی با نصف دستور اول درست کن ببین چطور میشه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عدد سفیده تخم مرغ

۲ لیوان پر آرد

۲/۳ لیوان روغن مایع

۳/۴ لیوان شیر

۱ لیوان شکر

نوک ق چ وانیل

۱ ق چ بیکینگ پودر

۱/۲ ق چ جوش شیرین

مراحل تهیه

مرحله 1

اول فر رو با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا گرم بشه

مرحله 2

حالا سفیده ها رو با دور تند همزن بزنید تا پف کنه بعد تو سه مرحله شکر رو بهش اضافه کنید و هربار خوووب مخلوط کنید

مرحله 3

وقتی سفیده ها حجیم شد وانیل روغن و شیر رو به ترتیب اضافه کنید

مرحله 4

حالا آرد و جوش و به که پ رو سه بار الک کنید و تو سه مرحله به مایع تخم مرغی اضافه کنید و با ویسک یا لیسک خوب مخلوط کنید

مرحله 5

ترجیحا قالبی انتخاب کنید که وسطش سوراخ باشه تا کیک مغز پخت بشه

مرحله 6

حالا داخل قالبتون یا ارده یا ترکیب روغن و آرد بمالین تا کیک بهش نچسبه (اگر قالب ساده است میتونید از کاغذ روغنی استفاده کنید

مرحله 7

حالا مخلوط رو داخل قالب بریزید و چندبار محکم بکوبید روی میز (حالا نه خیلی محکم که کلش بپاشه بیرون اینقدری که حبابهای هوا از داخلش خارج بشه)

مرحله 8

بعد به مدت ۴۰ دقیقه داخل فر بذارید و بسته به فرتون بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه بعد کیکتون رو چک کنید که نسوزه

مرحله 9

به هیچ عنوان قبل از ۳۰ دقیقه درب فر رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه

مرحله 10

بعد با سیخ چوبی چاقو یا خلال دندون امتحان کنید که کیک پخته یا نه به اینصورت که توی چند نقطه از سطح کیک خلال رو فرو میکنید و درمیارید اگر چیزی بهش نچسبید‌ کیک آماده است

مرحله 11

بعد از ۴۰ دقیقه اگر میک نپخته بود هر ۵ دقیقه چک کنید تا کیک نسوزه

مرحله 12

نکته آخر اینکه اجازه بدین کیک داخل فر خاموش بمونه تا یکم‌ خنک بشه بعد از قالب دربیارید‌ چون احتمال داره پفش بخوابه