2777
2789
عنوان

حلالیت

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 23 پست
ممنونم خیلی دعام کنید چون امشب شب سرنوشت سازیه ی لحظه این فکر اومد تو سرم بله قطعا خدا مراقبمه چون ا ...

افکار منفی اول خود آدمو اذیت میکنه. وقتی حلال میکنی دیگه چیزی نیست که بهش فکر کنی و اذیت بشی‌ خدا خودش مراقب هممون باشه. انشالله ما ببخشیم دیگران هم مارو ببخشن

از  من بخشیدن آنهای که بهم ظالم کردن سادگی هست اصلا آبرو برام نذاشتن حلال کنم که مسخره بشم اینجوری نمیشه هر غلطی خواستن انجام بدن بعد حلال بشن من خودم ۸ سالم یود کفش نداشتم مدیر سر صف جلوی همه کتکم زد شخصیت من را خرد کرد از مدرسه انداخت بیرون حلالش کنم باعث شده اعتماد به نفسم نابود بشه کسایی که همش بهم اخم میکردن چون چهره ام باب میلشون نبود کسی که طلاق گرفتم ماشین میفرسته دنبالم که ببینه سوار ماشین غریبه میشم حرف در بیاره آخه اون آشغال ها لیاقت حلال ندارن خدای منم بزرگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از  من بخشیدن آنهای که بهم ظالم کردن سادگی هست اصلا آبرو برام نذاشتن حلال کنم که مسخره بشم اینج ...

عزمزمه شاید اون آدم الان تغییر کرده و نادمه. اگرم نیست تو حلالش کن و براش دعا کن که هدایت بشه. 

عزمزمه شاید اون آدم الان تغییر کرده و نادمه. اگرم نیست تو حلالش کن و براش دعا کن که هدایت بشه. 

نه بابا اینطوری نیست خدا نمی گذره از حق من تو نمی دونی که من چه وضعی دارم آدمهای پست و حقیر که لیاقت حلال کردن ندارن ان شاءالله که خودم پاک از این دنیا برم اصلا برام مهم نیست که این دنیا تقاص پس بدن بعضی اونقدر ظالم هستن خاک قبر هم اونها را کراهت داره بپذیره معلمم هرگز حلال نمی کنم امام حسین بزنه به کمرش از جاش بلند نشه خیلی باید سنگدل باشی با یک بچه همچین کاری کنی 

نه بابا اینطوری نیست خدا نمی گذره از حق من تو نمی دونی که من چه وضعی دارم آدمهای پست و حقیر که لیاقت ...

میدونم حق داری خیلی ظلم کردند ولی ببین حضرت یوسف برادرانش چقدر ظلم کردند ولی حضرت یوسف خیلی راحت بخشید. میدونی سالها زجر و زندان و تنهایی کشید. اینا درسه که ماها یاد بگیریم