2777
2789
عنوان

تو این شبای قدر منو هم دعام کنید😭🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 20 پست
من که کلاناامیدشدم امشب به خداگفتم اصلا دیگه نمیخوامش نانردم اگه یه باردیگه آرزوموبه زبون بیارم

من خیلی باناامیدی و سنگینی و بی میلی دعاهامو میگم ،خیلی ،دهن م باز نمیشه ،تکرار مکررات ،چند سال درگیری و حل نشدن یِ چیزای بیخودی ،بقیه رو به جلو میرن و من هنوز درگیر این کلاف های سردرگم و پوچ ،حالم از خودم بده ،نمیگم تقصیر خودم نبوده خیلی بوده ،ولی خدا هم اونجوری که فکرش و میکردم به دادم نرسید ،ناشکری نمیکنم، باز شکر...هعی

من خیلی باناامیدی و سنگینی و بی میلی دعاهامو میگم ،خیلی ،دهن م باز نمیشه ،تکرار مکررات ،چند سال درگی ...

من یه مشکل اصلی توزندگیم دارم‌که همیشه ارزومیکنم ولی برآورده نمیشه بعد مابین کلی اتفاق بدافتاده که باخودم گفتم حالااون مهم نیست بذار ابن مشکل جدیدوبخوام‌ امشب به خداگفتیم توزندگی منو به مرگ گرفتی که به تب راضی شم هروقت اومدم دعاکنم یه مشکل بدترگذاشتی جلوپام

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه مشکل اصلی توزندگیم دارم‌که همیشه ارزومیکنم ولی برآورده نمیشه بعد مابین کلی اتفاق بدافتاده که ب ...

ای بابا ای بابا ... .چی بگم که خیلی خسته م .انقد که دیگه نا ندارم چیزی بگم وجودم پر خشم و دردِ ،نابودم .خدا بخواد بده، میده .نمیخواد و ما این و نمیخوایم و بدتر اینکه نمیتونیم قبول کنیم و درد ش و تحمل کنیم ،فک می‌کنیم خیلی بخوایم و دعا کنیم حالا شاید فرجی شد ..‌. .ولی نمیشه و روح و حال مون سنگین میشه و سرخورده و گرفته ،ولی حقیقت خیلی تلخ اینه که خدا نخواد نمیشه دیگه ،زوری نیس

ای بابا ای بابا ... .چی بگم که خیلی خسته م .انقد که دیگه نا ندارم چیزی بگم وجودم پر خشم و دردِ ،نابو ...

اوهوم همه اون آرزوهاهم وقتی که دیگه نخواستمشون برآورده شده مثل پسرم وقتی دنیااومد بستری بود میخواستن عملش کنن انقدر به خدااصرارکردم تا روز دهم گفتم ولش دیگه دضایت میدم هرکاری خواستن بکنن گفتن احتیاج نیست 

اوهوم همه اون آرزوهاهم وقتی که دیگه نخواستمشون برآورده شده مثل پسرم وقتی دنیااومد بستری بود میخواستن ...

ولی دلم میسوزه برا خودم خیلی از خدا دلم میگیره و میشکنه. اصن من این توقع و از خدای تصورات م ندارم ،به روی خودم نمیارم میگم ناشکری نشه ولی در اصل داغون میشم از اینکه خدا کاری برام نمیکنه 

آره ،رها کنی گاها میرسی به خواسته ت ،برا منم پیش اومده 

ولی یِ وقتا انقد سخت میگذره رهایی ممکن نیس💔

ولی دلم میسوزه برا خودم خیلی از خدا دلم میگیره و میشکنه. اصن من این توقع و از خدای تصورات م ندارم ،ب ...

اوهوم دقیقا گاهی وقتا آدم ازاین ناراحت نمیشه که اون چیزونداره ازاین ناراحت میشه که چرا خدابهش بی توجهه