2789
عنوان

نظرتون

28 بازدید | 1 پست

من توی ی شهرستان زندگی میکنم که متاسفانه خیلی کوچیکه و هیچ امکاناتی نداره بدتر از اون فرهنگش خیلی پایینه ، من و خواهرم واسه یسری از کارا و کلاسا مجبور بودیم مدام بریم مرکز استان و خیلی تو رفت و امد بودیم اصلا هم دوس نداریم خونه فامیلا بریم ، واسه همین ی خونه ی خیلی کوچیک اجاره کردیم که کارمون راحت بشه اما خونه ی شیکی نیست و امکاناتشم صفره اسانسور و پارکینگ و این چیزا نداره ، دوستای قدیمی من که منو میشناسن اطلاع دارن از این قضایا اما من دوست ندارم با ادمای جدیدی که اشنا میشم درمورد این قضیه بگم میگم ک نکنه راجع بهم فکر بدی کنن چون بیشتر وقتا تنهام و بنظرمم اصن لزومی نداره من تمام مسائل زندگیمو به کسی بگم ، اما یه بنده خدایی(پسر) خیلی سیریشم شده بود و پیشنهاد داد ردش کردم کلا درموردم کنجکاو شده بود اینکه خونمون کجاس همش میپرسید کدوم خیابونین کدوم کوچه این فلان منم واقعا دلم نمیخواست بگم اما فک کنم که طرف ادرس خونمو داره چندبار هی سوال میپرسید خونه خودتونه ؟؟و از اینجور سوالا ، از اینور دلم نمیخواد بهش بگم که خونوادم پیشم نیستن از اونورم خونه شیک نیست دلم نمیخواد فک کنه با خونوادم اینجا زندگی میکنم  شما باشین میگین یا نه

اگر اینده خودتو باااش میبینی کل چیزهایی که به ما گفتی به اونم بگو چه اشکال بخاطر شرایطت یه خونه اجاره کردی به نظرم از مسائلی نیست که بخواد شما رو نقد کنه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*