2777
2789
عنوان

کیا حاجت گرفتن

207 بازدید | 16 پست

کیا تا حالا توی شب قدر حاجت گرفتن و  براشون معجزه شده تا حالا میشه تعریف کنید

تو رو خدا میشه توی این شب.   شفای منو از حضرت علی و اهل بیت بخوابن میشه برای شفای من.  سوره قدر رو بخونید 

تو رو خدا بگین چه نذری توی این شب ها بکنم.  بخدا خسته شدم انقد نذر کردم انقد دعا کردم انقد دکتر رفتم و.   کرم های مختلف استفاده کردم دیگه بریدم.   تو رو خدا دعا کنید معجزه بشه برام شفا بگیرم یا ک بمیرم میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه مجبورم همیشه میکاپای غلیظ کنم خسته شدم دعا کنید برام

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

البته اینم بگم ماهایی که پشت پلک داریم احتمال داره از قبل یکی از چشمامون نسبت به اون‌یکی کوچیکتر بودن‌ آلام که پلکمون رو برداشتیم بیشتر به چشم میاد. 😔ولی واقعا ناراحتم

سلام. خوب نشدین شما. منم با درگاهی عمل کردم. ۱۲ روزه.چرا قبلا تاپیتون رو ندیدم.چشمای منم قرینه نشده ...

هنوز بهتر نشده؟

خدایا .. خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم، جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه در خاطرشان بماند ...
هنوز بهتر نشده؟

مال منو میگی عزیزم. من تازه ۲ روزه بخیه رو برداشتم. خیلی تابلو نیست خودم‌متوجه میشم و چند نفری که بهشون گفتم. در کل خیلی ناراضی نیستم .خیلی پشت پلک داشتم‌. ولی خيليییییییی ها توی مطلبش راضی بودن .چشماشون خوب شده بود خدایی. شانس دیکه 😔😌خدا کنه خوب بشه. فکر کنم نباید زیاد پماد میزدن استاتر. چون پماد سفیده رفته بین بخیه ها مونده . درسته؟؟؟

مال منو میگی عزیزم. من تازه ۲ روزه بخیه رو برداشتم. خیلی تابلو نیست خودم‌متوجه میشم و چند نفری که به ...

پس اگه راضی هستین که هیچی. من ۲۸ اسفند عمل کردم مشهدم. انقدررررر ناراضی ام دارم دق میکنم. حاضرم هرچی دارم بدم دوباره همون چهره ی قبلمو داشته باشم. چشام گود شده، یه چشممو بیشتر خالی کرده. کلا چشای من اونقدر لازم نداشت نمیدونم چرا اینکارو کردم. دعا کن بمیرم

خدایا .. خیلی ها نشسته اند پای تماشای سرنوشتم، جوری دستانم را بگیر و بلندم کن که لحظه ی بلند شدنم تا همیشه در خاطرشان بماند ...

ای داد. نگو این حرفو دختر. درست میشه . تازه دو ماهه نشده عمل کردی. ۶ ماه طول میکشه جا بیفته.  من خواهرمم عمل کرده بود . البته پیش یه دکتر دیگه.اونم اوایلش اصلا راضی نبود. بعد از چند ماه تازه جا افتاد. من‌مثلا اومدم جای بهتر پیدا کنم رفتم پیش این. واقعا خيليییییییی ها رو دیده بودم راضی بودن ازش .ولی خب میگم دیگه یا شانس یا اینکه از قبل این افتادگی یه پلک رو داشتم. نمیدونم والا . دعا کن خوب بشی .میدن چیه. خداروشکر کن ما خانومی با آرایش حل میشه. تازه خيليییییییی متخصص ها هستند که کارشون عمل پتوزه. مثبت فکر کن همیشه . من‌که امیدوارم درست میشه .

ای بابا من فکر کردم تازه عمل کردین. بعد از عمل ماساژ ندادین که اونطوری گوله نشه ته بخیه هاتون. اینا اصلا نمیگن به آدم. من چون خواهرم جای دیگه عمل کرده بود بهش گفتن بعد از یه ماه کم کم از گوشه داخلی چشم از روی خط بخیه به انتها ماساژ بده که جای بخیه ها قلمبه نشه